Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Na pewno ta z www.okulta.com.pl jest dobra bo już drugi raz brałam kabałę cygańską i się sprawdzać zaczyna i w tym roku .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam gdzie ona przyjmuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, słuchajcie jeśli chodzi o wróźki to ja twardo stąpam po ziemi i żadnej nie ufam. Mają takie bogate strony internetowe i ściemniają. Dopóki nie natknęłam się na mame koleżanki. Nie zależy jej na kasie. chociaż zawsze jej mowili, ze za wróżbe trzeba płacić. no więc przyjmuje chyba 50zł za pytanie a killo 100 za więcej pytan ale WSZYSTKO MI SIE SPRAWDZIŁO!!! prawie;) bo urodziłam blondynke a nie szatynke:) ale naprawde wszystko inne wyszło. Założyła sobie bardzo nieprofesjonalną strone i tam za opłatą odpowiada na male z pytaniami. Nie umie klikać na kompie za dobrze bo to starsza kobeita i i tak super ze jakas strone załozyla ale do niej naprawdfe warto napisac. jqak chcecie to to ta strona: www.tarra.republika.pl tam jest mail i wszystko. Świetna babka polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Od ponad dwóch lat chodzę do pana Jarosława i moje zdanie co do profesjonalizmu i życzliwości tego wróżbity, wizjonera jest w pełni uznania i podziwu. Zawsze po wizycie wychodzę naładowana dobrą i czystą energią z wielkim i pozytywnym podejściem do życia jeśli zawiodły was inne wróżki z pełną odpowiedzialnością i czystym sumieniem mogę polecić tego pana.Wspniały człowiek,konkretny mężczyzna i dobry mag który zajmuje się zdejmowaniem uroków .Przyjmuje w Gdyni 607048897
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Wchodze na forum, oczekujac jakiejs normalnej wymiany informacji a tu masz- juz ktos sie musial pojawic i sie czepiac.
Czy my Polacy naprawde nie potrafimy inaczej jak usilowac podkopywac pod kims dolki?

Litosci.
Opuszczam to szacowne grono w tej sytuacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

1. Co zlego a autopromocji?
2. Zazdroscisz?
3. Zyjesz urojeniami i myslisz starymi kategoriami, ze "nie powinno sie" reklamowac?
4. A moze czesc Twoich wpisow to wlasnie autopromocja, bo ponoc najczesciej podejrzewa sie innych o to... co sie samemu (samej) ma na mysli?
5. A moze uwazasz sie za nie wiadomo co i nie mozesz zniesc tego, ze to nie o Tobie pisza tylko o kims innym?
6. Moze zamiast probowac tutaj jakies dogryzanie- zabierzesz sie do czynnej pracy tworczej?
7. A moze po prostu sie boisz... bo za wieloma takimi dzialaniami, zeby komus zaszkodzic... kryje sie nic innego jak strach:)

uznaj to za cokolwiek chcesz- ja Pani Boudicci obrazac nie pozwole.
Znam od cholery wrozek i wiekszosc z nich zainteresowana jest dobrze platnymi eventami dla firm a nie pomaganiem innych w ich problemach. Boudicca jest bardzo wysoce wyksztalcona, utalentowana kobieta, z ogromnym zrozumieniem dla ludzi i ich potrzeb.

Najlepszym dowodem na jej podejscie jest to, ze dopiero po 15 latach wrozenia zalozyla (albo raczej ktos jej zalozyl) strone internetowa. Nigdzie nie znajdziesz jej reklam. Zadne google adwords. Zadne "Chetnie powroze w gabinecie blabla".

Sory- ale jak widze takie przycinki to mnie formalnie normalnie szlag rzesity trafia.

Celowo teraz umieszcze kilkadziesiat postow zawierajacych adres jej strony bo na to zasluguje jak malo kto.

www.runyitarot.com

www.runyitarot.com

www.runyitarot.com

www.runyitarot.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Unikaj wrozki z Haffnera. Wmowi Ci raka i namowi na dalsze wizyty w celach "oczyszczenia" ze zlych energii.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie popieram!
Kobitka w porzadku i niekomercyjna co jest najwiekszym atutem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem czy tak sie nie powinno wpisac:

http://www.runyitarot.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Boudicca to dobra wrozka.
Ostatnio dala sie w koncu komus namowic na zrobienie strony internetowej.

www.runyitarot.com

Pozdrawiam
szczypawa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

z Haffnera nie polecam bylam i nic sie nie sprawdzilo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

wygląda na autopromocję ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skorzystałem z namiarów na wróżkę Boudiccę. I muszę powiedzieć, że naprawdę było warto.Polecam każdemu, kto ma problemy do rozwiązania. Poświęciła mi wróżka bardzo duzo czasu i na wszystkie pytania odpowiedziała. Polecam
Namiary powtarzam 501776488.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

a proszę :) www.wrozka-zebuszka.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy ktoś ma może aktualny numer telefonu do wróżki Justyny z Sopotu z ul.Haffnera 23 ? I czy orientujecie się czy dalej bierze 100zł za wróżbę ?
Bardzo bym prosiła, mój mejl to :ffairy4@gmail.com

Re: ~xxxxxxxxx

I jak było u Kingi .Warto iść?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cena 80 czas dlugo chyba ponad godzine

Mysle ze p.Emilia Polecam 500-388-955
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

ide dzisiaj do wrozki kingi, mam ogromny problem zobaczymy , mam nadzieje ze powie mi prawde..oczyweisacie gdy zacznie sie sporaswdzac badz nie to wystawie opinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ma ktoś może namiary na wróżkę z Sopotu z Kolberga ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

e-papieros - gdzie kupić i jaki? (8 odpowiedzi)

Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...