Dobre solarium!!!

Polecam solarium na Koziorożca. Z tego co się orientuję to w tej chwili chyba jedyne w Osowie. Bardzo miła obsługa. Panie wszystko wytłumaczą. Nie naciągają na minuty , wręcz przeciwnie jak chciałam 12minut po dłuższej nieobecności doradziły 7 minut. Uczęszczam prawie od otwarcia salonu. Można powiedzieć że jestem stałą klientką i to nie tylko solarium . Robię tez pazurki bo jako jeden z nielicznych salonów mają swój autoklaw do sterylizacji narzędzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobre solarium!!!

A ja polecam solarium z Gdyni - Malibu, jest nowe, wszystko nowe i w nowoczesnym stylu zrobione. są obok Estakady, na ul Morskiej. Cząstka fotek u nich na stronie http://www.solariummalibu.pl . Obok tez pazurki tanio zrobicie, jakaś kosmetyczka NailBar. Wszystko fajnie wygląda. Ale solarium wypasione. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dobre solarium!!!

Ja niestety nie polecam solarium na Koziorozca , opaliło mnie nierówno, spiekło w jedych miejscach a w innych zostałem blady - wszyscy znajomi na wycieczce aż zauważyli to :) cena za minute (chyba 1,80 lub 2 zł) jest to dość dużo, a z lampami jest jakis problem. Szukam innego salonu w okolicy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...