Dobre szkolenie stylizacji paznokcia

Gdzie znajdę je najbliżej?
Ile może kosztować i ile będzie trwało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobre szkolenie stylizacji paznokcia

Dobre szkolenie stylizacji? W okolicy raczej nie. Ja już nie mieszam w Trójmieście, ale nawet kiedy mieszkałam, to wyjechałam na szkolenia do stolicy. Miałam tam rodzinę, a szkoła miała po prosty bardzo dobre opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak to? W całej okolicy nie ma dobrej szkoły? Nie chce mi się jechać do Wawy. Przecież to pół Polski. Proszę również o wypowiedzi inne osoby.

Wydaje mi się iż taka szkoła jest w Gdyni na Chylońskiej ,jest to jakiś
oddział zamiejscowy szkoły w Poznaniu . Niestety nie powiem
ci dokładnego adresu. Ostatnio zdarzyło mi się chodzić miedzy Leszczynkami a Cisową (stacje kolejki ) i to było ok 300m od dworca pkp

jolkafasolka - ta szkoła to Maestria
http://maestria.edu.pl/page,article,cid,427,t,Oferta_Cennik,lang,pl,index.php

polecam, sama tam chodzę i jestem bardzo zadowolona:)

a co do typowego szkolenia stylizacji paznokci, to rzeczywiście EuroFashion w Pruszczu jest bardzo dobrą placówką.

OCZYWIŚCIE ŻE JEST I TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH a mianowicie szkolenia w eurofashion w pruszczu gdańskim ceny i oferty szkoleń znajdziesz na ich stronce tanio nie jest ale naprawde warto

A jednak moje spacery przyniosły korzyść ,nie tylko mi :)

To już bliższa oferta ;-) Dzięki, porównam sobie ceny i może wtedy dojdziemy do pewnych wniosków. Na razie jeszcze nie wiem na co się zdecyduję. Nie jest najważniejsza cena, tylko efekty. Muszę się mocno wczytać w opinie ;-)

polecam http://www.for-nails.pl jezeli faktycznie zalezy Ci żeby sie czegos nauczyć .

Jeśli dodajesz post z reklamą jakiejś firmy, to przynajmniej opisz dokładnie dlaczego właśnie z ich usług warto skorzystać. Bo to co napisałeś raczej średnio zachęca. Mam się do nich udać, bo.... ty tak piszesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo sama kończyłam tam kurs. I mam porównanie z innymi instruktorami. prace na mojej stronie.A jeżeli myślisz ,że po kursie będziesz robisz super paznokcie to się mylisz.. na to potrzeba lat praktyki .najważniejsze są solidne podstawy a firma ktora podałam takowe daje. W Trojmiescie malo jest solidnych szkoleniowców. Ale masz wybór oczywiscie

Słuchaj dziewczyno ,wybór na rynku jest duzy moze rusz swoją szanowna i sama poszukaj jak masz pisać takim tonem Jezeli strona ktora podałam jest dla Ciebie nie zachecajaca to juz Twoj problem nie moj. na stronie jest wszystko opisane. Szukasz dobrego szkolenia i myslisz ze zaraz po bedziesz robic rarytasy? :)

Nie, nie myśli, że od razu będę robić rarytasy, ale na pewno nie uwierzę w posty osoby, która w każdym swoim wpisie ma reklamę. Proszę jeszcze inne dziewczyny o sugestie.

to jest moja reklama w podpisie i owszem. A Strone ktora ci podałam to osoba ktora mnie uczyła. Powiem Ci ,że wykazałam sie checia ze dałam Ci te namiary . ale oczywiscie nie musisz z nich korzystać..nie wiem czego szukasz? to twoj wybor .Troche masz niezdrowe podejscie do tematu.

Dzięki za Twoje sugestie, ale nie skorzystam i nie pisz więcej w temacie ok? Czekam na inne odpowiedzi i już pisałam czego dokładnie szukam. Będę wdzięczna pomoc ;-)

powodzenia heh:)

Jakich sugestii oczekujesz? Przecież wszystko już zostało napisane.
Ja uczyłam się w stolicy, w new nails. Od dziewczyn dostałaś jeszcze inne propozycje - zdecyduj się!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam pytanie - czym zajęcia w tej warszawskiej szkole różniły się od tych, w szkołach okolicznych?

podejrzewam że nazwiskami wykładowców ;-)
polecam Akademie Paznokcia Pruszcz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślisz, że ja chodziłam po wszystkich szkołach? Po prostu wiedziałam, że tam wszystko odbędzie się profesjonalnie. Wystarczyło poczytać co ludzie piszą w sieci, a piszą naprawdę wiele. Przede wszystkim program mieli długi, zrealizowali go w całości, korzystałyśmy z dobrych kosmetyków, za darmo korzystałam z modelki itd. Przy szkoleniach zwraca się uwagę na masę spraw, ale tylko część można sprawdzić przed samym szkoleniem.

Akurat nazwiska wykładowców robią ogromną różnicę, co wiem z własnego doświadczenia. Można z zajęć wyjść z niczym, a można wyjść z fajną wiedzą. Przemyślę to jeszcze, poczytam. Może nawet się tam wybiorę? Zobaczymy.

Nie mam zamiaru cię przekonywać - poczytaj co ludzie piszą w sieci.
Można iść na szkolenie i wrócić z samym papierem, a można iść na szkolenie i wrócić z fajną wiedzą.Sama wybierasz.

Sama siebie przekonałam. Na podstawie tego co piszą w sieci - chyba masz rację, ale czy na pewno? Będę musiała zaliczyć jeden wielki kawał drogi, więc mam nadzieję, że nie będzie to czas stracony na darmo. A tym bardziej nie będzie to stracona kasa...

Na kiedy miałaś termin? I czy wybrałaś szkolenie zawodowe?

Tak szkolenie zawodowe, przecież inne nie miało sensu. Robić jedno szkolenie, a potem za kilka miesięcy kolejne? Całkowity bezsens - nikt nie zatrudnia z podstawami. Termin mam na połowę stycznia i wtedy napiszę co z tego szkolenia wynika.

Inne tematy z forum

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...