Dobry Ginekolog- jakiego polecacie?

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witam
Dowiedziałam się niedawno że jestem w ciąży ( jest to moja pierwsza ciąża) dlatego ważne jest dla mnie by poprowadził mnie przez ten czas dobry lekarz, który nie traktuje pacjentek przedmiotowo. Dobrze by było by był z okolic Gdańska oraz należał do NFZ'u.
Proszę o poradę który waszym zdaniem jest sprawdzony i solidny i którego polecacie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry Ginekolog- jakiego polecacie?

POLECAM dr. Paulinę Przyłucką przyjmuje w Przychodni w Starej Oliwie przy ul. Polanki 7, w środy po godz. 15.00 . Jest świetnych lekarzem, na miejscu wykonuje USG i zleci wszelkie niezbędne badania. Owszem bardzo ciężko do pani dr. dostać, czeka się ok. 1,5 m-ca ale się opłaca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam dr Klasa Mazurkiewicz Gdańsk POLMED Manhattan :) !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

knutowski Jarosław, ma gabinet w Sopocie. Chodzę do niego ja, moja siostra i przyjaciółka. Wszystkie zadowolone:)

Zmienia mi nazwisko...Pan ma na nazwisko F I U T O W S K I
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam doktora Sawickiego Sambora z Lifemediki - świetny! a w dodatku pracuje tez na klinicznej!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg
Przyjmuje prywatnie na Pilotów na Zaspie. Jest bardzo rzetelna, dokładna i do tego mila i empatyczna. Poleciła mi ją koleżanka i nie żałuję. Pani dr prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona

Miałam z Panią Kulikowską do czynienia, najpierw byłam bardzo zadowolona, bo wykryla mi torbiel na jajniku. Poszlam na kontrolę, torbiel się nie zmniejszyla, Pani powiedziala, ze leczenia innego nie ma, a operacja torbieli wlasciwie nie wchodzi w gre, chociaz ma.ona 6cm. I tak z nią zostalam, skazana sama na siebie. Powiedziala tylko, ze jak poczuje bol, to mam jechac do szpitala.

Inne tematy z forum

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Dobry szampon na łupież (44 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Tabletki powiększające piersi (13 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...