Dobry biznes

Mam propozycję zamieńmy głupotę rządzących obecnie w biznes. Użyłem już chusty na chrust. Może ktoś ma propozycję żeby coś innego znaleźć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chusta jest za mała, przyda się na głowę , co by się nie naprószyło za kołnierz. Na wiązkę chrustu najlepiej wykorzystać stare prześcieradło. Oglądajcie telewizję, spec rządowy od cyfryzacji poleca korzystać z aplikacji, aby znaleźć chrust najbliżej domu, i uniknąć niepotrzebnych kosztów, to wyraz zatroskania władzy. No i nauczmy się , co to jest metr przestrzenny i sześcienny - "nie wszyscy to wiedzą"- jak podkreślił mędrzec z lasu. Jedna kupka to 1 m przestrzenny, na 1 m sześcienny wchodzą podobno 4 kupki chrustu. I lud ma zajęcie, a do tego palenie chrustem, to nieustanne podkładanie gałązek. Gdzie my żyjemy????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze poproszę o instrukcję palenia chrustu w kotle gazowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak to gdzie żyjemy ? W PISlandii . Poczekajmy jeszcze chwilę a Julek Machulski zrobi o tym film na wzór Kingsajzu ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widać, że się nudzicie w tym Bojanie. Masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kalkowski jest z pisem :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to wójta kształcenie i dyplom MBA przypadkiem nie jest z uczelni Pawła Czarneckiego? ( Brata Ryszarda -europosła, który przekręcił Unię na 100 000 euro za podróże wyrejestrowanym kabrioletem na południe Polski). Czy Ktoś coś wie na ten temat?
Na temat " uczelni" można przeczytać w dzisiejszym Newsweeku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...