Polecam profesora PLACKA. Ja chodziłam do niego w Bydgoszczy i byłam baaaardzo zadowolona.Teraz juz na stałe urzęduje wTrójmieście.....niestety dokładnych namiarównie znam ale w necie na 100% będzie cos o nim.
ja tez polecam dr smetka z ogarnej! zanim do niego trafiłam to leczyłam sie ponad rok innego lekarza bez zadnych efektów, a u dr smetka po miesiacu było widac poprawe, a teraz juz w ogole nie chodze bo udalo mi sie zwalczyc w calosci zmiany skorne, a ostatnio zaprowadziłam narzeczonego do niego i tez jest bardzo zadowolony.
na wizyte mozna umowic sie prywatnie bądz na nfz tylko wtedy trzeba dluzej czekac.
Smetek wypisal mi sterte lekow i bardzo sie niecierpliwil jak chcialam o cos jeszcze zapytac bo inni pacjenci czekaja....w zasadzie nie dowiezialam sie nic nie zapytal o podstawowe rzeczy a bylam prywatnie..
ja tez bardzo polecam pania doktor.konkretna i doswiadczona. po wielu latach borykania sie z tradzikiem mam buzke jak pupa niemowlaka, no prawie ;) ale robi mala roznice. bardzo polecam i ludzie nie czekajcie z wizyta u dermatologa! im wczesniej tym lepiej, nie wszystko co latwo przyszlo latwo pojdzie!!! pzdr
Ja także odradzam tego lekarza.Jego leczenie trądziku u 14-letniej dziewczyny dawało wiele do życzenia.Całe szczęście, że w porę znalazłam innego lekarza.Tylko kasa jest dla niego ważna, a nie dobro pacjenta