Dobry onkolog pilne!

Witam
Chciałabym się doradzić w sprawie dobrego onkologa może być z Gdańska, Gdyni...Chodzi mi o dobrego specjaliste, który specjalizuje się w nowotworach piersi. Potrzebne będzie leczenie i szukam kogoś naprawdę dobrego.

Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry onkolog pilne!

Moja mama miała raka piersi. Mogę podesłać pewne materiały z pewnymi opracowaniami mojego ojca co i dla czego (może będzie ciekawe) oraz z kontaktem.
Ja ze swojej strony polecam odpowiednią medycynę niekonwencjonalną, ponieważ wiem że jej skuteczność odpowiedniego działania jest o wiele razy wyższa niż medycyny konwencjonalnej, której celem nie jest leczenie ludzi, ale zarabianie na nich kasy (Narodowa Fikcja Zdrowia). Przykład: youtube : jak w 90 dni wyleczyłem raka. Poczytać o takim gościu co się nazywał Otto Warburg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dobry onkolog pilne!

Moja mama też miała raka piersi. Wyleczył ją Dr. Leśniewski przyjmuje w Gdyni Redłowie. Podobno jest dobry. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

Fizjoterapeuta (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry, Poszukuję bardzo dobrego fizjoterapeuty w Trójmieście. Będę bardzo wdzięczna za...