Dobry ortodonta - Gdańsk

Czy możecie mi polecić dobrego ortodontę w Gdańsku?
Zastanawiam się nad założeniem aparatu stałego na górę i dół (mam zgryz głęboki, nieduże stłoczenia i rotacje).

Byłabym też wdzięczna za informację, ile płaciliście za aparat i wizyty. Chciałabym mieć jakieś porównanie. No i nie ukrywam, że wolałabym z powodu leczenia ortodontycznego nie zbankrutować :)

Z góry dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry ortodonta - Gdańsk

Moja córka dzisiaj zakładała w Sopocie w klinice Identical . Na razie jest zadowolona, choć najwięcej oczywiście będzie można powiedzieć po zakończeniu leczenia. Personel jest sympatyczny i pomocny, wizyty są na ustaloną godzinę bez przesunięć. Koszt aparatu 1440 zł za łuk metalowy więc tanio, ale była to promocja dla studentów.

Witam, czy ma już Pani jakąś opinie na temat kliniki Identical? wczoraj byłam na konsultacjach i zastanawiam się nad aparatem właśnie tam...z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam,
Monika

Tak jak napisałam u nas jest to świeża sprawa więc o efektach leczenia u córki będę mogła coś powiedzieć za ok dwa lata :), na razie wszystko jest w porządku. Wyczerpująco odpowiadają na pytania i wątpliwości. Córka się śmieje, że prawie wszyscy w klinice noszą aparaty więc chyba wiedzą co robią :)

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Czy rozmiar członka ma znaczenie (26 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Jak urozmaicić seks (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...