Dobry psycholog NFZ z Gdyni

Czy ktoś może mi polecić dobrego psychologa który pomoże mi uporać się ciągłymi lękami i pisaniem czarnych scenariuszy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry psycholog NFZ z Gdyni

hej, chodziłam rok do ponoć - rewelacyjnej specjalistki ... spotkania odbywały się raz w tygodniu, nie przyniosły ulgi ... wręcz przeciwnie. Przejdź się do psychiatry po odpowiednie środki farmakologiczne. Pozdrawiam ciepło :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Problem polega na tym ze nie chce brac zadnych lekow. Wolalbym jakas terapie. A mozesz podac nazwisko tej psycholog? poczytam o niej na internecie. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na NFZ to szkoda czasu. Chodziłam, ciągnęło się i ciągnęło i zadnej poprawy. Spróbuj do tej babki, moja znajoma była kilka razy i ponoć jest niezła marianna.grabowska.zur@gmail.com .Sama się zbieram, by do niej napisac, ale jakos coś mi ciągle wypada. powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moj maz chodziil w Gdyni do pani Olgi ,ciagnelo sie to kilka miesiecy co tydzien nic nie dalo,poprosilam o zmiane psychologa konkretnie do pani BeatyK-poprawa po miesiacu.jestesmy znow szczesliwi.Polecam pania Beate na Traugutta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mogłabym prosić o dokładny adres Pani Beaty na Traugutta?

Może nie na NFZ i nie z Gdyni ale warto. Pani przyjmuje w okolicach Żukowa. kamilalehmann@tlen.pl

Polecam Ci lekarza, u którego sam byłem ostatnio. Dr Piotr Sowiński, to na prawdę świetny specjalista w swojej dziedzinie, a wizyty u niego to czysta przyjemność.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Byłem u dr Piotra Sowińskiego jakiś czas temu i również mogę go polecić. Super specjalista z ogromną wiedzą. Bardzo mi pomógł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dr Sowiński przyjmuje w Gdańsku i w Rumii, moj mąż do niego chodził i był bardzo zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chodziła też do niego moja córka kiedy miała problemy z anoreksją. Dr Sowiński pomógł jej i problemy z zaburzeniem odżywiania minęły. Za co bardzo mu dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja sama leczyłam sie u dr Sowińskiego po rozwodzie, i na prawdę bardzo mi pomógł. Również go serdecznie polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

polecam http://www.strefa-rozwoju.pl.tl

Inne tematy z forum

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...