Dobry pub gdzie można spokojnie wypić piwo i potańczyć?

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
Szukam pubu albo knajpki gdzie można spokojnie napić się piwka czy drinka w normalnej cenie, posiedzieć przy stoliku i pogadać ale też potańczyć na kameralnym parkiecie bez ścisku i tłoku przy dobrej muzyce. Najlepiej też bez opłaty za wstęp :)

Ewentualnie może namiar na jakieś mieszkanie albo sale, świetlicę którą można wynająć i zrobić małą domówkę na 10 osób ale w rozsądnej cenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry pub gdzie można spokojnie wypić piwo i potańczyć?

Ja tez.... jeden jest w gda- długa, restauracja rosyjska. Muzyka tylko w sobotę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W restauracji Rosyjskiej kiepsko grają, drogo i ubogo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się, kilka razy tam byłem i było kiepsko. Lepiej się przejść po paru knajpach i sprawdzić co Ci pasuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgodnie z informacją na stronie internetowej restauracji rosyjskiej powinna być muzyka na żywo, byłam tam w piątek i niestety ale wieczorku tanecznego nie było. Ale to jeszcze nic, ogólnie nie miałam nigdy sensacji żołądkowych po jedzeniu na mieście aż do tego piątku... strułam się pierogami z gęsi, które jak to jeszcze w trakcie jedzenia żartowałam, że im chyba ze świąt zostały,podobnie jak dekoracja na stołach (choinki) no i niestety ale miałam racje ODRADZAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może pub studencki Ygrek? Na terenie akademików przy ul. Polanki, tanie piwko, potańczyć się da. Czasem chodzę też do Red Light'a w Gdańsku Głównym lub Absyntu

Zwykle tam gdzie się tańczy jest na tyle głośna muzyka, że nie da się tam spokojnie porozmawiać przy piwie.
Kolejne dwie kwestie, które nie idą w parze, to cena i zaludnienie, tam gdzie drożej, tam i więcej miejsca, tam gdzie tanio, to idą tłumy.
Zawsze więc coś za coś. Dlatego ludzie krążą;)

Inne tematy z forum

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...