Doda - Diamond Bitch

Temat dostępny też na forum: Doda - Diamond Bitch
Pożegnanie lata, impreza pod patronatem Playboya z udziałem króliczków. Na deser koncert Diamond Bitch czyli Doda, na gramofonach gościnnie Dj Adamus a całą impreze poprowadzi Tede. UWAGA!!! bass będzie podkręcać ryk silników aut z Rega Racewstęp 40złPrzedsprzedaż w restauracji Kreska na Targu Węglowym - cena 30 złDiamond Bitch (ang. Diamentowa suka) - pierwszy solowy album Dody wydany 27 ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O mój Boże drogi...

Fajna ale na plakacie

Byłem na podpisywaniu płyty Diamond Bitch w gdańskiki Media-Markt i na żywo widziałem Dode. Och jak bardzo się zdziwiłem. Sexy Lady to ona jest ale na plakacie

Dorota dla dzieci niech spiewa

zgadzam sie z przedmowca.
zadna rewelacja tylko tyle. lepsze dziewczyny spotykalem w dziecinstwie na ognisku. Nie wiem po co ktos ładuje w nia te pieniadze? moze nie ma co robic :)

Doda! Co za obciach...

Swoje show to powinna prezentować w Kartuzach albo innym Żukowie!

:))

NIBY NIKT JEJ NIE SŁUCHA ... A JUŻ PIERWSZEGO DNIA SPRZEDAŁA 25 000 egz. JEJ PŁYTY i WZYSCY NUCĄ JEJ KAWAŁKI i O NIEJ MÓWIĄ. SPRZEDAJE NAJWIĘCEJ PŁYT W POLSCE ...a może i w Europie wschodniej. WSZYSTKO NA TEN TEMAT. po prostu MEGA GWIAZDA a teraz piszcie co chcecie

:)))

doda jest poprostu beznadziejna.bez oryginalnego głosu,urody.dziewczyna bez klasy ale za to bez kompleksów.i to jest jej sekret dziewczyny:) umie sie sprzedać skubana! tylko brać z jej pewności siebie przykład!i mieć facetów u swoich stóp a nie nad sobą!

Gwiazda

Doda jest najcudowniejszą kobietą na świecie! Ma talent, świetny głos, jest piękna, ma siłę przebicia, i przede wszystkim jest szczera. Nie boi się mówić to co naprawdę myśl, nic nie ukrywa, nie udaje innej. Źle na temat Dody wypowiadają się jakieś zakompleksione, zazdrosne i nierozsądne dziewczyny.

Doda jest the best of the best, nic dodać nic ująć.
Mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie z nią zobaczę !!!

Masakra..

Moherowe berety, Doda sprzedaje najwięcej płyt, ja jadę za chlebem do Anglii.

Masakra..

Moherowe berety, Doda sprzedaje najwięcej płyt, ja jadę za chlebem do Anglii.

jestes super i fajna dupa ale mam ladniesza

Inne tematy z forum

Bryan Adams (18 odpowiedzi)

Po sukcesach w największych halach w Polsce, w tym wyprzedanej TAURON Arenie Kraków, Bryan Adams...

Poczuj skandynawski styl pracy podczas Scandinavian IT Night 2025 (4 odpowiedzi)

Czy zastanawiałeś się kiedyś, czym dokładnie jest skandynawski styl pracy? Teraz masz najlepszą...

Kongres Mocy (4 odpowiedzi)

Kaminski Academy wraz z Partnerami mają zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w III edycji...