Dodatki do sukni ślubnej??

Witajcie :)
Niedługo biorę ślub i nie mogę zdecydować się co do dodatków do sukni. Długo myślałam nad kompletem biżuterii, ale przemawia do mnie bardziej skromny dodatek, ale tylko jeden. Chciałabym ubrać toczek, welon albo opaskę ozdobną, taką w stylu retro. Co o tym myślicie? Większość panien młodych stawia na klasyczny welon, ale ja wolę zaszaleć :D chciałabym kupić coś w tym stylu: http://allure.com.pl/allure/heaven/
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup sobie co chcesz, byle nie miało pereł. A ta ozdoba perły ma ciemne i to ciemne do tego, albo źle widzę. Poza tym super pomysł.

Dlaczego miałoby nie mieć pereł? Ja miałam takie kolczyki z drobne perełki i jestem już po ślubie 4 lata ;) Za to moja koleżanka która miała diamenty się rozwiodła.. czy naprawdę wierzycie, że perły przynoszą pecha? :| Chyba nie dlatego nosiły je wszystkie królowe i księżniczki

Inne tematy z forum

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...