Dojazd na Harpagana z Wrocławia

Witam

Wybieram się na Harpagana w czwartek wieczorem z Wrocławia.
W samochodzie mam 3 miejsca wolne. Poszukuję chętnych z Wrocławia lub okolic do podróży (oraz oczywiście współdzielenia kosztów paliwa :)
Powrót do Wrocławia w niedzielę rano.

Pozdrawiam
Marek

P.S. msmolarz@poczta.onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dojazd na Harpagana z Wrocławia

Jak widzę to nadmiar miejsc z Wrocławia - ja jadę w piątek rano i mam 1-2 miejsca wolne jeszcze. Maro - może dołączysz? ;-)

a powaznie rzecz biorąc to jakby ktoś sie w ostatniej chwili zdecydował to prosze o telefon 697 866 667

Z braku chętnych do wspólnej podróży wybrałem opcję pociągową (Wrocław-Gdynia, Gdynia-Godętowo, bilet kupiłem wczoraj), jeśli jednak w drugą stronę nadal będziesz miał wolne miejsce, to wstępnie się na nie piszę :)

Hej, a może jednak możesz zwrócić bilet? Jeśli nie masz zniżki już w PKP to autem wtedy wyjdzie nas we 4 taniej niż PKP. Wyjeżdżamy 8 rano, na miejscu więc ok 17-18 powinniśmy spokojnie dotrzeć (z jakimiś przystankami po drodze).
Na drogę powrotną bez problemu można się z nami zabrać - telefon podałem więc spotkamy się w bazie.

Hej Bart. Zostanę jednak przy pociągu. Spokojnie się wyśpię w sypialnym do Gdynii (choć masz rację, nie jest to wersja ekonomiczna), później to już tylko godzinka SKMką. Co do przejazdu w drugą stronę to zapisałem twój numer i zadzwonię do Ciebie na miejscu. Pozdro i szerokiej drogi!