Dojazd z Gdańska...

Witam,
Dzisiaj poszedlem do kasy w sprawie biletu PKS a oni mi powiedzili ze PKS kosztuje 16zl w jedna strone...zdziwila mnie sprawa ze bilet do Bytowa nie mozna zakupic ze znizka np. szkolna.I teraz pytanie:
- czy oni mnie zrobili w jajo czy mieli racje?
- neptun wystawia znizke na PKP czy na PKS ?
- bardziej bedzie sie oplacalo dojechac pociagiem do koscierzyny a potem PKS-em ?

Bo wydac 32zl na dojazd i 30zl na samego Harpa to sie troche nieoplaca ;]

Pozdrawiam
Szuwar
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dojazd z Gdańska...

szuwar napisał(a):
>
> Bo wydac 32zl na dojazd i 30zl na samego Harpa to sie troche
> nieoplaca ;]
>

nie oplaca sie?! jaki z Ciebie Harpagan :P sa ludzie ktorzy dojezdzaja z poludnia Polski i za podroz placa 2 razy tyle...widac cos ich ciagnie na rajd :)...ten klimat ahh ;)
Na pewno chcesz aby koszty podrozy nie przekraczaly wpisowego? Zawsze mozna je podwyzszyc :) ale tego nikt by nie chcial... :)

Pozdrawiam!

No wsumie tak, tylko ze ostanie dwa Harpy wyszly mnie mniej wzgledem wyjazdu wiec sie zdziwilem ;]
Juz sie dowiedzialem ze znizka jest na PKP ale nie wiem jak bedzie z innymi pytaniami ;]

Pozdrawiam
Szuwar

- nie ma szkolnej znizki na pks wiec prawidlowo zaplaciles...(jest bilet ulgowy ale chyba do 12 roku zycia czy cos takiego:)
- pociag jest tanszy niz autobus dlatego koszt dojazdu laczonego (pkp do koscierzyny, pks do bytowa) bedzie minimalnie nizszy...

Chyba rozwialem Twoje wszelkie watpliwosci ;)

Pozdrawiam!

płaczesz że Cię Harpagan drogo wychodzi człowieku ja za sam bilecik pkp płace z tego co słyszałem 47zł + 3o zł wpisowego i + pks z Kościerzyny do Bytowa, swoją drogą ciekawy jestem jak będe się czuł po 12 godzinkach podróży :/

czuj się dobrze !!