Agnieszka - ocena (1) piękne miejsce, cudo praliny Agnieszka Wspaniałe miejsce, ale obsługa... (1) W dniu wczorajszym postanowiłem wraz z moją dziewczyną odwiedzić to miejsce.... Karol Mieszane uczucia (1) Byliśmy w lokalu 2 razy i chyba kolejnej szansy Młynowi w najbliższym czasie... Sir Roger
Przywoicie (1) Idea lokalu fajna, lokalizacja wspaniała. W ogródku niezwykle przyjemnie,... Clio Słabo, nie polecam. (1) Witam. Chciałabym się podzielić opinią na temat Czekoladowego Młyna. Poza... Aneta Są lepsze kawiarnie... (2) Niestety, ale maja najgorsza czekolade jaka pilem gdziekolwiek z zona... A... han90 Noc restauracji i kulinarnej rozkoszy (1) Zaoferowano nam menu degustacyjne. Na początek suszona kaczka podana na... Monika POLECAM !!! (1) Czekolada wyśmienita, dla mnie najlepsza ! Wystój jest naprawdę warty... Ba Bi Nieudany wieczór we dwoje (1) Byłem tu z żoną. Długo czekaliśmy na rachunek. Ceny bardzo, bardzo zawyżone w... Andrzej Cudownie! (3) Niesamowity klimat, atmosfera, wystrój! Przemiła obsługa, zawsze uśmiechnięta... Katarzyna No no no!!! (1) To jest to! W pięknym miejscu, piękne wnętrze, piękny smak. Kupuję w... Róża Przesympatyczne miejsce (1) Miejsce z duszą, cudowny klimat i zapach. Wystrój przytulny i spójny, cechuje... enemi totalnie zrażona (1) ceny zbyt wygórowane ale to mozna przezyć ale najgorszy jest fakt, że... Jula Ach te ceny.. (1) Czekoladowy Młyn odwiedziliśmy w Walentynki. Zdecydowanie przyjemnie... ami splajtują (1) jesli podejście do potencjalnego goscia najwazniejszych osób w tym przybytku... iwona Ciekawe miejsce (1) Samo położenie piękne . Centrum Gdańska , wystrój bardzo ładny , czyściutko ,... mika Polecam (1) Byłam tam już trzy razy i powiem szczerze, że zawsze wychodziłam z uśmiechem... Koralina Mile spędzony wieczór (1) Byłam tam już trzy razy i powiem szczerze, że zawsze wychodziłam z uśmiechem... Koralina Duże oczekiwania jeszcze większy zawód. (2) Miejsce urządzone gustownie choć moim zdaniem wystrój nie odpowiada rodzajowi... Marcin