Godne polecenia (1) Super obsługa super dostępność towaru co tu dalej pisać poprostu warto... Michał Polecam (1) Bardzo mi sie podobała miła i profesjonalna obsługa bogaty asortyment oraz... Daniel Ewa - opinia (1) Kafle zamowione 5.03 mialy byc po 3-4 tyg., dzisiaj mamy 16.04, a kafle beda... Ewa
tragedia !!!! (1) Opóżnienie ponad 1 rok, standard wykonania bardzo zły, bardzo wiele usterek... Alik zobaczymy jak będzie (1) W oczekiwaniu na oddanie mieszkania na Osiedlu Zielone Wzgórze w Strasznie,... Piotr polecam (1) jak dla mnie super developer niedawno odebralam mieszkanko i jestem mega... mr Mała - opinia (1) Ogólnie jest ok Mała os skolodowska w gdynii (2) poprawne wykonanie mieszkanka i bardzo dobra pomoc w formalnosciach przez... gdynia firma nie istnieje (1) firma nie istnieje, proszę o jej wykreślenie z portalu właściciel Lubię Ekolan (1) Mieszkanka mogą byc ja nie narzekam. mialam kilka reklamacji reakcja była... kse cb+autoalarm (1) miałem zamontować alarm, kupiłem też cb (montaż gratis) - to może dać... tomekm miło zaskoczeni (1) W salonie ceramicznym jest bardzo dużo gotowych aranżacji i z których można... Tadeusz i Agnieszka PARTOL!!!! (1) NO TO JUZ PARANOJA - SAM SOBIE WYSTAWIA OPINIE -SUPER FACHOWCA - BO KLIENT,... ZDZISIEK Jak kuchnia - to tylko Antaris!!! (1) Zamówiłam kuchnię wraz z transportem do Warszawy. Miałam własny projekt, ale... Joanna Zadowolony klient (1) Andrzej J. BAZUJE NA FACHOWCACH (1) OPINIA PODPISANA PRZEZ AREK-TO PRAWDZIWY STEK BZDUR WYMYSLONY PRZEZ PARTACZA... ZDZISIEK profesjonalizm w kazdym calu! POLECAM!!! (1) 100% satysfakcji, pelen profesjonalizm, mila obsluga. Mozna negocjowac ceny!!! Michal Jak dach to tylko tu !!!! (1) Fachowa i profesjonalna pomoc przy wyborze dachu i dodatków. Nie wciskają... Anna zadowolona - opinia (1) Czułam opiekę i pomoc we wszystkim-od pomocy w wyborze ( w cale nie... zadowolona Naprawdę przyjazne Studio Mebli Kuchennych (1) W marcu zdecydowałam się na zabudowę kuchenną w studio AGMA. Przedstawiona... Magda