ewa i piotr (1) Bardzo polecamy firme Wema !!! Bardzo miła obsługa ,duży wybór i wysoka... piotr willa krystyna (1) Wykonanie powyżej oczekiwań. Solidni fachowcy, wykonanie z materiałów... anna Kamila - opinia (1) osiedle jest naprawde bardzo fajne, wszedzie blisko (do centrum tylko pare... Kamila
X - opinia (1) Jezeli myslicie powaznie o sprzedawaniu mieszkan, to zmiencie ta kobiete,... X super zakupy w super cenie:) (1) Zakupiłam w sklepie Danuta fantastyczną kuchnię na wymiar, zostałam fachowo... Małgorzata Rafał - opinia (1) Niepoważna firma, lekceważące podejście do klienta - pani architekt z klucza... Rafał Karolina - opinia (1) Z okazji że uczęszczam do szkoły tak zwanej 'zielonej' dostałam za zadanie... Karolina Profesjonaliści (1) Byłam w kilku biurach, ale tylko w immobili potraktowano mnie powaznie i w... Jolanta drzwi 5- - obsługa 4 - montaż 3- (1) Same drzwi Porta niezłe - takie jak można spodziewać się za tą cenę. Ale... gamrep tanio i bez gwarancji (1) Spóźnienie ponad 1 rok z oddaniem mieszkania. Kiepska jakość wykonania... niezadowolona EWA - opinia (1) Jest u nas wyjatkowo- chodze duzo na spacery, bo jest gdzie ! u nas obcy... EWA Polecam wszystkim (1) Zakupy w miłym towarzystwie, w okazyjnych cenach. Dawid P O L E C A M (1) W firmie "P.H.U. FILAR" zamawialismy z mężem w zeszłym roku 9 sztuk drzwi do... A.W Bojarscy średnio (1) Mieszkanie odebrałem niedawno, opiszę w skrócie jak to wyglądało od... rey Zdziwienie! (1) Weszłam na stronę agencji nieruchomości "KANCELARIA KRAJEWSKA" i ze... Magdalena Bardzo polecam (1) Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w ustalonym terminie. Bardzo polecam. Gdańsk Hynka (1) Serdecznie przyłączam się do zaproszenia, aby wszystkie zainteresowane osoby... Hynek Profesjonalnie (1) jak najbardziej prawidłowo,bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. polecam michał tbs konkret ul. Unruga prosze o kontakt (1) Prosze o kontakt na meila osoby które mają opłacony wkład na mieszkanie w... Aga WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO BRZEŹNA!!! (1) PONAD 30 LAT FASCYNACJI TYM KURORTEM, STARE ZAKAMARKI DZIEJÓW, SLADY... QRA BRZEŹNIEŃSKA