Odradzam, to pomyłka... (1) Nie polecam tego dewelopera. Opóźnienie w budowie, a poza tym do dziś nie... Posiadacz :/ - opinia (1) Montowałem w LS-ie alarm, powiedziałem im jaki alarm sobie życzę, powiedziano... :/ polecam (1) U mnie wypadli rewelacyjnie, jestem zadowolony z usług. kormoran
Inga - opinia (1) Polecam!!! Inga Dorota - opinia (1) Bardzo miła obsługa, niskie ceny, można się targować i kupować na raty. Dorota PODZIĘKOWANIE (1) Publiczne podziękowanie za rewelacyjną współpracę! Modernizacja i zamontowane... Inwestor prywatny Polecam (1) Firma BONIN to fachowe i profesjonalne wykończenie wnętrz. Realizują każdy... MMZ Serdecznie polecam (1) Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Kupiłem drzwi wewnętrzne firmy... Paweł Marta - opinia (1) Witam, miałam troche problemów po odbiorze dotyczących... Marta 3*tak (1) tak powinien wyglądać remont klijentka Przemek R - opinia (1) Co do dewelopera to słaby robią wszystko byle szybko oddać i kłopot z głowy a... Przemek R madzia - opinia (1) wychowałam się na Grabówku, nie znam lepszej dzielnic, pod wieloma względami.... madzia hehe (1) ja koocham górki . Zapraszam do NCŻ .. świtnA plaża i las ;D super... magda Moja opinia :) (1) Bardzo pozytywna firma - wszystko zalatwia ok nie ma problemów, sympatyczna... Jacek Borysiewicz Polecam!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona, miło szybko i na temat:) Fachowość i rzetelność ... Magda Piotr - opinia (1) Odwiedziłem wielu deweloperów budujących domy. Kupiłem w Nordcoop.Do tej pory... Piotr bardzo kiepska ocena (1) Zamówiliśmy meble do biura z tej firmy w listopadzie 2007 roku... jeszcze nie... g.k. pełen profesjonalizm (1) dzięki Panu Adamowi nasz dom nabrał prawdziwego wdzięku?! krysia i andrzej Rewelacyjna obsluga i precyzja wykonania (1) Rewelacyjna obsluga i precyzja wykonania Marek Wolarski Korzystałem z usług (1) Bardzo polecam Pana Adama, to znakomity fachowiec o elastycznym podejściu do... filip