Piotr - opinia (1) Odwiedziłem wielu deweloperów budujących domy. Kupiłem w Nordcoop.Do tej pory... Piotr bardzo kiepska ocena (1) Zamówiliśmy meble do biura z tej firmy w listopadzie 2007 roku... jeszcze nie... g.k. pełen profesjonalizm (1) dzięki Panu Adamowi nasz dom nabrał prawdziwego wdzięku?! krysia i andrzej
Rewelacyjna obsluga i precyzja wykonania (1) Rewelacyjna obsluga i precyzja wykonania Marek Wolarski Korzystałem z usług (1) Bardzo polecam Pana Adama, to znakomity fachowiec o elastycznym podejściu do... filip a. - opinia (1) bardzo fachowo wykonywana praca. POLECAM. a. zadowolona (1) Odebralam mieszkanie calkiem niedawno...I jestem zadowolony. bez usterek,... Ola OCENA PRZEPROWADZONYCH PRAC REMONTOWYCH FIRMY "BUDMIR" (1) Jestem w pełni zadowolony z prac remontowych mieszkania przeprowadzonych... Jacek Danielewski SUPER (1) Jak dla mnie to najlepsza dzielnica Gdańska!!! jasiu Ewka - opinia (1) generalnie jestem zadowolona, troche czekałam na poprawę usterek ale za to... Ewka Projekty bajka. (1) Młodzi ambitni i zdolni ludzie, wszystko ! Kris firma beznadziejna (1) teraz już nie dam się nabrać - ta firma wydaje tylko mnóstwo pieniędzy na... mat Lux i pięknie ! (1) Lux i pięknie ! adrian !!!!! ABSOLUTNIE ODRADZAM TĄ SPÓŁDZIELNIĘ !!!!! (1) Urząd Ochrony Konsumentów w Gdyni przyznał, iż Spółdzielnia Mieszkaniowa... MAKSYMAILNIE NIEZADOWOLONY Marta - opinia (1) Blisko 100m" podlogi polozone w 2 dni. Idealnie , bez odpadow i uszkodzen.... Marta doskonali fachowcy (1) Polecam tą firmę, naprawdę warto skorzystać z ich usług, staranne wykonanie,... scout01 POLECAM (1) Jako klient tej firmy ogę polecić ją wszystkm zainteresowanym Kamil Sak fajne mieszkanie arkonska (2) wykonanie bardzo dobre smialo moge polecic + agnieszka gl - opinia (1) Tragedia w domu wilgoc a wykonczenie mieszkania pozostawia do zyczenia!... gl Nie polecam (1) Jakość wykonania bardzo zła. Właścieciel bardzo nieterminowy. Prawie cały... Kasia