rolety (1) usluga została wykonana szybciutko i czyściutko.Od pierwszego telefonu... wanda szrama ego właśnie potrzebowałem (1) Długo z żoną myśleliśmy o remoncie i aranżacji mieszkania, ale nie mieliśmy... Zygmunt Zawodowcy (1) Ponieważ już po raz kolejny korzystam z usług firmy KONBRUD i znowu jestem... Adamus
Fantastycznie solidna i profesjonalna usługa . (1) Po telefonicznym kontakcie i wyrażeniu naszych oczekiwań ,w umówionym... Barbara i Ryszard Kowalscy JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ! (1) Zamówiłem komplet roletek do mieszkania. Wybór materiałów był ogromny ( 3... Tomasz Ignorancja (1) Pomimo podania terminu realizacji projektu, nikt się nie odezwał. Dzwoniłam 2... niezadowoleni Firma godna polecenia (1) Wreszcie firma gdzie ludzie naprawdę znają się na tym co robią i mają pojęcie... Kazimierz, Danbud WYŁĄCZANIE BEZ UPRZEDZENIA (2) Jestem właścicielką Domu Przyjęc, w którym organizujemy przyjęcia. Po raz 3... Beata Wojciechowska zdecydowanie nie polecam! (1) Co prawda mebli u nich nie zamówiłam i bardzo się z tego cieszę! Zamówiłam za... I.Z. niebanalne pomysły i pełen profesjonalizm (1) Każdemu moge polecić współpracę z Panią Kasią i Panem Michałem. Indywidualne... Dagmara Szukam Pani Janiny! (1) Witam mam na imię Asia, ostatnio będąc na wakacjach w Sopocie spotkałam... asiok0592@tlen.pl Po prostu dramat!! (1) Nie dotrzymują terminu, umawiają się i nie przyjeżdżają, a kasę chcą na dzień... benek Polecam (1) Fachowa pomoc w doborze i fachowe wykonanie Robertj ceny najniższe w trójmieście-naprawde warto (1) sklepik troche na uboczu,długi okres oczekiwania(2 tygodnie),jednak jakość... piotr brzeziński Jest nieźle (2) Jest nieźle, ale ogrom pracy jest jeszcze do wykonania. Handel i usługi... Kazimierz Tanio! Solidnie! (1) Bardzo polecam wszystkim usugi w tym warsztacie. Mebel ktory wygladal... Gdanszczanka bardzo polecam (1) szybko, konkretnie no i niedrogo.Po tygodniu od zamówienia rolety zamontowane. sebastian Reklamacje.. (1) Od kilku miesiecy czekam na naprawe kilku usterek (m.in. 2 cieknące okna) .... Klose świetna inwestycja (1) Jestem bardzo zadowolony z kontaktów z tym deweloperem. Shiraz Park to... Freddie Pełen profesjonalizm!!! (1) W Firmie HJR zamówiłam drzwi wewnętrzne Porta wraz z montażem. Podczas... Ola P