Domek letniskowy "wysoki standard"

Domek letniskowy o wysokim standardzie "Daria" dla 6-10 osób. To wszystko to bujda na temat wysokiego standardu.
Jest to budynek gospodarczy adoptowany pod wynajem dla turystów. Co do kuchni brak większych zastrzeżeń. Telewizor 14 calowy antyk. Sypialnie tak małe, że ledwo można tyłkiem obrócić. W sypialniach brak szaf do rozpakowania odzieży. Pościel z nieprzyjemnym zapachem stęchlizny, nawet nieprzewietrzona. Po przyjeździe jedno łóżko zlane moczem nawet nie wymyte. Łazienki to dumnie brzmi. Jedna jeszcze ujdzie w "tłoku", ale brak w niej kotary pod prysznicem a słuchawka prysznicowa leży na baterii bo w uchwycie jej nie można zamocować. Łóżka w salonie i owszem są ale są trudności z komunikacją po rozłożeniu. Co do drugiej ubikacji to porażka umywalka nad sedesem zwisa i można tylko łeb sobie rozwalić. Taras jest i owszem, ale po obiekcie można się poruszać tylko wydzielonymi dróżkami, bo inne zostały zastawione przez gospodarzy. Teren podwórka to istne śmieciowisko. Stojące graty samochodów, łódź żaglowa, skuter wodny, parking (na ledwo dwa samochody) z którego ciężko wyjechać. Ponadto teren obiektu zaniedbany. W czasie niepogody, podczas padającego deszczu przecieki dachu i
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Domek letniskowy

Panie Grzegorzu!Domek jest dla 6 osób.Może się wyspać w nim 10 osób i więcej ale pod warunkiem,że wynajmujący się na to godzą.Cena za dobę wynosi 300 zł i jest stała bez względu na ilość osób.Są ludzie,którzy wynajmują domek dla kilku osób,bywalo,że 3(bo ich na to stać),a są ludzie,którzy wynajmują w 3 rodziny(bo ich nie stać).Przyjechła pańska 3 pokoleniowa rodzina bez pomysłu na wypoczynek.Dziadek chciał spać lub węszyć po moim garażu.Młodzienców rozpierała energia ale nie mogli wyskoczyć na wieś,więc dotykali wszystkiego czego dotykać nie powinni itp.itd.Domek się bardzo podobał dopóki nie trzeba było zapłacić za cały pobyt z góry ,a próby obcięcia stawki spęłzły na niczym.Jakież to były żale.Jak drogo,może coś utargujemy.Żałosne.A to łóżko zaszczane,którego nikt nie potrafił wskazać,a ja obwąc***ąc cm po cm nie znalazłem nawet kropelki(jakże państwo byli zmieszani),a to pościel śmierdząca płynem do płukania(nowa po pierwszym płukaniu)Natychmiast wymieniona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cd.Panie Grzegorzu.Wynajem domku jest tylko częścią mojej działalności.Gdyby spędzali państwo czas na plaży lub zwiedzaniu Malborka,Gdańska i innych ciekawych miejsc zamiast siedzenia bezmyślnie w domku,nie przeszkadzalyby motorówki i inne rzeczy na moim podwórku.Chciało się tanio,całą rodziną i bez pomysłu.Reszty dopełnił nieustający deszcz.Niestety nie mam wpływu na pogodę.Miał pan noclegi za 210 zł / tydzień /1 osoba.Drogo? Z takim funduszem o zagranicznych wczasach nie ma co marzyć.NIESTETY! Przyjechali państwo kilkunastoletnimi "nówkami"z segmentu B,a mercedes klasy G jest dla pana gratem.Życzę wszystkim takich gratów.Jeśli myśli pan o luksusowych wczasach,proszę poszukać banku,który da kredyt na dobrych warunkach i wybrać miejsca dalekie od Polski.No i oczywiście nie całą rodziną.Domek wynajmuję od 10 lat i zawsze byli fajni ludzie,ale ten jeden raz przyjechali "INNI" no i było nerwowo.Gorąco wierzę,że nigdy podobni do światowców z Rydzyna (pozdrawiam mieszkańców Rydzyna,macie dziwnych sąsiadów)nie będa sobie i mnie psuć wakacji.Normalnych gorąco zapraszam.

Panie Grzegorzu.Gorące i słodkie całusy od moich sympatycznych labradorek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Noooo, jak ktoś dwa lata tłamsi w sobie negatywne emocje, to musiały z tego wyjść trzy posty :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyżby zabolała odpowiedź na krytykę?Przez 2 lata nie miałem pojęcia o waszym komentarzu.Dowiedziałem się o nim od znajomych i normalną reakcją jest,że na krytykę odpowiedziałem.Trzeba było powiedzieć mi to wszystko w oczy!A nie szczekać po forach licząc,że nie będę o tym wiedział.skomentuję to tak-psy szczekają a karawana jedzie dalej.Całusy od moich labradorek.

Witam panie baddad!
Podejrzewam że pan Grzegorz również nie ma pojęcia że po dwóch latach dostał odpowiedź na swojego posta. W dodatku w trzech częściach :-)
Proszę ucałować swoje labradorki.

Fajne dyskusja :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też całuję labradorki, to bardzo fajne psiska ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0