Domesta

Deweloperzy

Gdańsk, Budowlanych 68B

Tomasz - ocena (1) Mieszkanie odebrane w terminie. Solidnie wykonane. Kosmetyczne usterki... Tomasz Michu - ocena (1) Cały proces zakupy przeszedł bardzo profesjonalnie. Stan mieszkania bardzo... Michu Klaudia - ocena (1) Dobra jakość mieszkań, które przekazują i fajna obsługa klienta na każdym... Klaudia
Zbyszek - ocena (1) Miła obsługa Teraz tylko czekam na moje mieszkanie w listopadzie Zbyszek Klient - ocena (1) Mogę polecić z czystym sumieniem: jakość/cena rewelacja, obsługa bez uwag Klient Magdalena - ocena (1) Deweloper jest niezwykle profesjonalny i skuteczny. Jego praca jest zawsze... Magdalena Klient Piotr - ocena (1) Jakość oddawanego mieszkania b. dobra. Coś było do poprawki i deweloper... Klient Piotr Łukasz - ocena (1) Ostatnio odebrałem mieszkanie od Domesty - polecam: - bardzo miły kontakt... Łukasz Katarzyna - ocena (1) Odebrałam właśnie mieszkanie z osiedla Urzeka. Brak uwag przy odbiorze.... Katarzyna Piotr - ocena (1) Super jakość i wykonanie. Polecam! Piotr Marta - ocena (1) Miła obsługa, ciekawe inwestycje - możliwość zobaczenia mieszkania, by... Marta Adam - opinia (1) jestem bardzo zadowolony, odebrałem właśnie mieszkanie na Leszczynowym Parku,... Adam Anka - opinia (1) Szybki kontakt zwrotny, możliwość odwiedzenia budowy, jestem po odbiorze... Anka Osiedle Leszczynowe (1) Długo szukałem, ale warto było. Dziękuję zwłaszcza kierownikowi Zbyszkowi -... Radek opinia (2) Czy ktoś jeszcze kupił mieszkanie u tego dewelopera? Ceny mają bardzo... Monika Opinia po odbiorze (1) Witam. Jesteśmy już po odbiorze naszego mieszkanka. Było kilka małych... wiki Domesta is THE BEST. (1) Ładne wykonanie mieszkań, zagospodarowanie terenu świetne, fachowców mają... Peter średnio (1) Mieszkanie odebrałem niedawno, opiszę w skrócie jak to wyglądało od... rey