Domesta

Deweloperzy

Gdańsk, Budowlanych 68B

Michu - ocena (1) Cały proces zakupy przeszedł bardzo profesjonalnie. Stan mieszkania bardzo... Michu Klaudia - ocena (1) Dobra jakość mieszkań, które przekazują i fajna obsługa klienta na każdym... Klaudia Zbyszek - ocena (1) Miła obsługa Teraz tylko czekam na moje mieszkanie w listopadzie Zbyszek
Klient - ocena (1) Mogę polecić z czystym sumieniem: jakość/cena rewelacja, obsługa bez uwag Klient Magdalena - ocena (1) Deweloper jest niezwykle profesjonalny i skuteczny. Jego praca jest zawsze... Magdalena Klient Piotr - ocena (1) Jakość oddawanego mieszkania b. dobra. Coś było do poprawki i deweloper... Klient Piotr Łukasz - ocena (1) Ostatnio odebrałem mieszkanie od Domesty - polecam: - bardzo miły kontakt... Łukasz Katarzyna - ocena (1) Odebrałam właśnie mieszkanie z osiedla Urzeka. Brak uwag przy odbiorze.... Katarzyna Piotr - ocena (1) Super jakość i wykonanie. Polecam! Piotr Adam - opinia (1) jestem bardzo zadowolony, odebrałem właśnie mieszkanie na Leszczynowym Parku,... Adam Anka - opinia (1) Szybki kontakt zwrotny, możliwość odwiedzenia budowy, jestem po odbiorze... Anka Osiedle Leszczynowe (1) Długo szukałem, ale warto było. Dziękuję zwłaszcza kierownikowi Zbyszkowi -... Radek opinia (2) Czy ktoś jeszcze kupił mieszkanie u tego dewelopera? Ceny mają bardzo... Monika Opinia po odbiorze (1) Witam. Jesteśmy już po odbiorze naszego mieszkanka. Było kilka małych... wiki