Przed ostatecznym wyborem KeepControl miałem okazję przebyć co najmniej kilka rozmów wstępnych z podobnymi firmami. Ostatecznie zdecydowałem się na Pana Mateusza z KeepControl i to był świetny wybór! Pan Mateusz rozwiał wszelkie moje wątpliwości, szczegółowo doradził i wytłumaczył wszystkie wady i zalety danych rozwiązań inteligentnego domu. Od samego początku wzbudził bardzo pozytywne wrażenie i zaufanie.
Wszystko zrobione tak jak było ustalone, a nawet lepiej bo Pan Mateusz podjął się nawet dodatkowych prac wychodzących poza zakres obowiązków co zaoszczędziło nam sporo problemów i nerwów podczas wykończenia mieszkania. Doskonały, bezproblemowy kontakt przed, podczas jak i po wykonaniu prac. Bezproblemowa komunikacja z ekipą remontową, dzięki czemu obyło się bez błędów i instalacja działa bez zarzutu. (Potwierdził to nawet niezależny elektryk twierdząc, że prace są zrobione profesjonalnie). Ekipa remontowa opisała Pana Mateusza jako "po prostu dobry człowiek" i sam podpisuję się również pod tymi słowami. Polecam w 100% gdybym miał jeszcze raz decydować sie na system inteligentnego mieszkania/domu to wybrałbym ponownie KeepControl bez zawahania.