Dominujący Mężczyzna (33) pozna Ją

Dominujący Mężczyzna (33) pozna Ją
Witaj,

Jeśli czytasz to ogłoszenie, to z pewnością od jakiegoś czasu w Twojej podświadomości krąży myśl, aby spróbować czegoś nowego, wysublimowanego.., co w pewnym sensie wykracza poza „standardy” waniliowej seksualności…

Poprzez to ogłoszenie, chcę poznać Kobietę, która przejawia w sobie pierwiastki uległości, pragnienie (p)oddania się mężczyźnie, a w szczególności Kobietę, która jest świadoma roli Uległej w kontekście relacji emocjonalnej, jak i fizycznej.

Czego będę oczekiwał od Ciebie?
- Będziesz pode mną. W bardzo szerokiej gamie znaczeń…
- Będziesz skuwana i wiązana. Całkiem często. I czasem całkiem mocno.
- Będziesz posłuszna, a posłuszeństwo będzie egzekwowane, jeśli zajdzie taka potrzeba.
- Sprawisz, że będę z Ciebie dumny i nie będę myślał o nikim innym.
- Będzie czasem bolało. Czasem Dość mocno. Miej tego świadomość.
- Poświęcisz mi czas, swoje myśli, siebie.

Co Tobie oferuję?
- Przyjaciela i partnera w jednym. Osobę, której będziesz mogła zaufać, niezależnie od wszystkiego i która prędzej sama padnie niż pozwoli upaść Tobie.
- Podparcie, na którym będziesz mogła polegać. Tutaj jest pewna ważna różnica: Uległa jest dla Pana podparciem, bez którego Pan jest przepełniony wątpliwościami, małostkowy i niespełniony. Pan dla Uległej jest oparciem, dzięki któremu możesz być sobą.
- Spełnienie się w roli, w której chcesz się spełnić.
- Naturalnie wymagającego, doświadczonego, ale przede wszystkim kulturalnego i dojrzałego emocjonalnie Pana.

Elementarne zasady naszej relacji:
- szacunek
- zaufanie
- NIE, oznacza NIE.
- bezwzględne dotrzymywanie wzajemnych ustaleń

Kogo/czego NIE SZUKAM:
- Przygód na jedną noc i podobnych relacji ograniczonych wyłącznie do łóżka, fizyczności.
- Kobiet oceniających jedynie po wyglądzie, bądź przez pryzmat zasobności portfela.
- Chciałbym współdzielić zainteresowania, ale dobrze byłoby, gdybyś w ogóle jakieś miała.
- Kogoś dramatycznie niepewnego, czy w ogóle chce mieć coś wspólnego z klimatem bdsm. Rozumiem, że wkraczanie w klimat bdsm to odkrywanie siebie od zupełnie innej strony. Pomogę Ci w tej eksploracji, będę Twoim Przewodnikiem.

Coś o mnie...
Jestem spokojniejszym, momentami „chłodnym” typem mężczyzny, ale też zdecydowanie kimś, kto zwykle woli stawiać na swoim. Na co dzień opanowany, metodyczny, racjonalny.
Rozmawiam, ale też słucham.
Biorę, ale też daję.

Moja fizyczność..
Brunet, po 30stce, szczupły, przystojny. – pozostawiam do Twojej weryfikacji/akceptacji w prywatnej korespondencji/rozmowie, poza forum.

Jeśli powyższa propozycja wzbudziła Twoje zainteresowanie – czekam na wiadomość od Ciebie.

Życząc dobrego dnia,
Łączę wyrazy szacunku,

BJ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obrzydliwie niemozliwe

Czytam bo nie wierzę ,że mozna byc tak sfiksowanym a nie daltego że mnie zainteresowało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Amadeusz

Tutaj się kłania Psychiatra, Seksuolog, Psycholog, dalekosiężna terapia i też niepomyslne rokowania co do zaburzeń psychopatycznej osobowosci niesetety..

Znów to wstrętne ogłoszenie a raczej chory list

Hejty

Co wy chcecie, niektórzy naprawdę się tym interesują i ich to naprawdę kręci. To, że wam sie wydaje to dziwne nie znaczy, że osoba chcąca dominować/ulegać jest chora psychicznie.. Ogarnijcie się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne (14 odpowiedzi)

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne Witam, kupię stare papierosy z PRL lub zagraniczne...

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...