klientka - ocena (1) Do Pani Ewy zwróciłam się z prośbą o pomoc z kredytem hipotecznym dla... klientka Klient - ocena (1) Pani Ewa z Gdyni obsługiwała mój zakup mieszkania wraz z kredytem... Klient Przemek - ocena (1) Polecam Panią Ewę to osoba z super podejściem do klienta i ogromną wiedzą.... Przemek
Grześ - ocena (1) Mogę polecić z czystym sumieniem panią Ewę. Pełen profesjonalizm, dostępność... Grześ Klient - ocena (1) Polecam pomoc przy zakupie domu i finansowaniu. Klient Marta - ocena (1) Dziękuję bardzo za pomoc w kredycie hipotecznym, wiedza i zaangażowanie pani... Marta Ewa - ocena (1) Sięgnęłam o pomoc u doradcy kredytowego z Gdańska, bardzo rzetelna osoba,... Ewa Adrian - ocena (1) Skorzystałem z pomocy przy kredycie na zakup mieszkania, pomoc bezcenna, sam... Adrian Monika - ocena (1) Pani Ewa pomogła w kredycie na zakup mieszkania u dewelopera. Wszystko... Monika Klient - ocena (1) Polecam współpracę przy kredycie hipotecznym. Doradca godny polecenia Klient Kasia - ocena (1) Skorzystałam z pomocy przy zakupie domu, polecam osoba godna zaufania. Kasia Klient - ocena (1) Do Pani Ewy Doradcy Kredytowego trafiłem z polecenia. Pani Ewa szczegółowo... Klient Iza - ocena (1) . Najlepszy doradca kredytowy jakiego można mieć! Ogromny profesjonalizm i... Iza Grześ - ocena (1) Wiedziałem że istnieją tacy profesjonaliści ale zawsze z uprzedzeniem... Grześ Moniczka - ocena (1) Pani Ewa jest profesjonalistą. Przez cały czas byliśmy z Panią Ewą na... Moniczka Piotr - ocena (1) Z mężem postanowiliśmy kupić mieszkanie w Gdańsku. Skorzystaliśmy z porady... Piotr Monika - ocena (1) Wraz z żoną bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Panią Ewę. Odpowiadała na... Monika Klient - ocena (1) Posiadam wysokie dochody ale postanowiłem skorzystać z pomocy doradcy... Klient Łukasz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość obsługi.... Łukasz Olek - ocena (1) Najlepszy doradca kredytowy w Gdańsku, Pani Ewa przedstawiła pełen wachlarz... Olek