Marcin - opinia (2) Najwyższe noty za profesjonalizm i skuteczność. Szczerze polecam. Marcin Klientka - opinia (2) Wraz z mężem bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Panią Ewę. Przeprowadziła... Klientka Adam - opinia (1) Zainteresowałem się zakupem mieszkania, oferta w moim banku była dobra ale... Adam
Klient - opinia (1) Z żoną postanowiliśmy kupić mieszkanie w Gdańsku. Postanowiliśmy skorzystać z... Klient Karolina - opinia (1) Do Pani Ewy trafiliśmy po przeglądaniu ofert wielu doradców kredytowych w... Karolina Dorota i Sławek - opinia (2) Polecam Panią Ewę z czystym sumieniem. Bardzo szybkim czasie udało się... Dorota i Sławek Adrian i Karolina - opinia (2) Super ! Jesteśmy z żona mega szczęśliwi ze trafiliśmy na panią Ewę !... Adrian i Karolina Oleh Z. - opinia (2) Pani Ewa załatwiła mój problem w jeden tydzień (problem polegał na uzyskaniu... Oleh Z. Dzień dobry (1) Pani Ewa to konkretna firma sprawy niemożliwe u Pani Ewy są załatwianie od... Arkadiusz Najlepszy Doradca w Trójmieście!!! (1) Pani Ewa jest osobą kompetentną, uprzejmą i profesjonalną w swoim fachu.... Natalia i Tomasz Świetny doradca Polecam wszystkim (1) Świetna babka, nie owija w bawełne, konkretną, sprawę załatwiła szybko raz... Borysiak rewelacja polecam z czystym sumieniem (1) Z czystym sumieniem mogę polecić doradcę Ewę Krośnicką, Podejście do klienta... Klient GORĄCO POLECAM (1) Polecam Panią Ewę z czystym sumieniem. Profesjonalne podejście do sprawy.... klient