Doradcy 24- Staż z dziedziny finansów Gdańsk- Oliwa

Czy warto, czy to praca stacjonarna i ile płacą za ten staż- ktoś wie?

Z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Doradcy 24- Staż z dziedziny finansów Gdańsk- Oliwa

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. To jedna wielka ściema. Praca stacjonarna w biurze. Pierwszy miesiąc - bezpłatny staż i potem decydują czy się nadajesz czy nie. Młody facet wypytywał o LIBOR, WIBOR, inflację w Polsce i UE - takie podstawowe zagadnienia. Potem kusił wizją zarobków z rzędu 4000 zł po stażu. Staż jest na zasadzie szkoleń. Oczywiście wynagrodzenie jest prowizyjne zależne od ilości wciśniętych kredytów/pożyczek/funduszy emerytalnych. Miał odezwać się następnego dnia a tu oczywiście cisza.
Oczywiście nie polecam. Chyba, że ktoś ma tzw. "gadane".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki kolego za tę opinię, fajnie wiedzieć gdzie nie warto iść :)

Proszę Droga koleżanko :). Możesz oczywiście iść sama się przekonać i potwierdzić tu na forum, żeby nie było domysłów, że zniechęcam.

Nie ma takiej potrzeby wierzę Ci, ponieważ na samym początku przypuszczałam, że może to być totalna ściema, a na takie rzeczy szkoda mi czasu... a jeśli mówią o takich dużych zarobkach, to o czym my tu mówimy... gdyby tak było to w kraju byśmy mieli samych bogaczy he he

Inne tematy z forum

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...