Doradźcie jakieś sprawdzone miejsce na wyjazd

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Witajcie!

Chciałem wypoczynkowo w najbliższym czasie wyjechać z trójmiasta wraz z dwójką przyjaciół ale nie wiem gdzie. Wstyd się przyznać ale Polskę od strony turystyczno-wypoczynkowej znamy dobrze jedynie przez pryzmat dużych miast i miejscowości nadmorskich których chciałbym akurat uniknąć.

Myślałem o wypadzie w góry ale jest to dość daleka i kosztowna sprawa. Prawdę powiedziawszy sprawdzone mam jedynie miejsca w Zakopanym i Białce Tatrzańskiej więc tu też nie mam jakiś faworytów.

Doradźcie jakieś sprawdzone miejsca. Najlepiej żeby nie było to bardzo daleko od trójmiasta (~250km). Dysponujemy autem ale możliwość dojazdu koleją będzie atutem.
Najchętniej widziałbym jakieś jeziorko z możliwością kąpieli i łowienia ryb. Z opcją wynajęcia domku lub kampingu. Namiot, kosztowne pensjonaty czy hotele odpadają. Mile widziany w okolicy ośrodek wczasowy z pubem lub dyskoteką.

Padła koncepcja wypadu w Bory Tucholskie albo na Mazury więc może ktoś coś zaproponuje.

PS Jeśli jakieś Panie mają ochotę dołączyć do grupy trzech 25-29 latków to serdecznie zapraszamy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Doradźcie jakieś sprawdzone miejsce na wyjazd

http://www.polskaniezwykla.pl/

Re: Doradźcie jakieś sprawdzone miejsce na wyjazd

Witaj, my co roku jeździmy na mazury/ podlasie. Polecam Augustów- dużo ośrodków wczasowych, domków zarówno w mieście(B-pis) jak i okolicach(Serwy), ceny od 35zł/os( ztylko, że to jakieś 5-6h jazdy autem od 3miasta) z tym, że bardziej niż imprezy klubowe jest to wypoczynek nad jeziorem, ognisko, grill.Znajomi lubią również Giżycko i Mikołajki:-)

Inne tematy z forum

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...