Dorota Stachura

Przewodnicy turystyczni

Gdańsk, Góralska 17A/7

Niezadowolny uczestnik zwiedzania - ocena (1) Pani w sposób wyjątkowo stronniczy przedstawia historię Solidarności. Kieruje... Niezadowolny uczestnik zwiedzani młodzież łomża - ocena (1) super przewodnik, pozdrawiamy i dziękujemy - wycieczka z Łomży młodzież łomża duśka - ocena (1) Pozytywna kobieta , pełna energii i sympatii duśka
Michał - opinia (1) Ogromny szacunek dla Pani Doroty za wielką wiedzę oraz odpowiednie jej... Michał Grzegorz Glapiak - opinia (1) Przewodniczka z pasją, wiedzą zaangażowaniem. Pięknie trafi z przekazem do... Grzegorz Glapiak monihaj@o2.pl - opinia (1) Polecam Dorotkę, wiedza, profesjonalizm, uśmiech Monia monihaj@o2.pl florian Maciejok - opinia (1) Bardzo ładnie opowiada jako przewodnik. florian Maciejok Jola - opinia (1) Polecam! Bogata wiedza na temat miasta, mio się słucha. Jola Piotr Cybulski (pilot/przewodnik beskidzki) - opinia (1) Pani Dorota oprowadzała moją grupę (młodzież szkoły podstawowej) po Gdańsku.... Piotr Cybulski (pilot/przewodnik Gdańsk -Sopot (1) Witam polecam wrzystkim Panią przewodnik. Byłam bardzo zadowolona. Pani... Michał Strzał w dziesiątkę! (1) Pani Dorota posiada ogromną wiedzę o Gdańsku, którą dzieli się w sposób... Paulina Jasińska Przewodnik z powołania! (1) Pani Dorota jest osobą bardzo rzetelnie i z zaangażowaniem realizującą się w... Monika B. Idealna opieka przewodnicka! (1) Pasja i profesjonalizm w każdym calu! Od pierwszego kontaktu telefonicznego... Justyna Polecam, polecam, polecam! (1) Pani Dorota to kopalnia wiedzy o Trójmieście i jego historii. Przekazuje ją... Maria Cudowność!!! (1) Będąc na wycieczce szkolnej miałam przyjemność być oprowadzaną przez panią... Paulina Brawo (1) Profesjonalnie z humorem. Polecam. Emilia Najlepsza przewodniczka z jaką miałem do czynienia (1) Nie jestem fanem wycieczek zorganizowanych lub z przewodnikiem, jednak... Paweł Super ekstra!!! (1) Jestem naprawdę niezmiernie zachwycony tym przewodnikiem. Bardzo ciekawie... Marcel NAJLEPSZY PRZEWODNIK - TRÓJMIASTO (1) Najlepszy Przewodnik. 19.08.2017r byliśmy w Trójmieście po którym oprowadzała... Elżbieta Pełen profesjonalizm (1) Pani Dorotka przemiła kobieta, z ogromną wiedzą historyczą z bardzo dobrym... Joanna