Dorota Wellman zagra Henrykę Krzywonos w "Wałęsie" Wajdy

Opinie do artykułu: Dorota Wellman zagra Henrykę Krzywonos w "Wałęsie" Wajdy.

Dorota Wellman zagra postać Henryki Krzywonos w filmie "Wałęsa" Andrzeja Wajdy. Podczas konferencji prasowej w Ratuszu Głównego Miasta podpisano także umowę między Miastem Gdańsk a Akson Studio, na mocy której miasto zostało mecenasem filmu i dołożyło 500 tys. zł na produkcję. Premiera planowana jest na grudzień 2012 roku.- To najtrudniejszy film w moim życiu - mówi Andrzej Wajda. - Sytuacja w naszym kraju się zaostrzyła. Myślałem, że pogodzimy się, zejdziemy się razem, ale takiego podziału ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

a na dodatek postawiła się strajkującym i wyjechała tramwajem, az jej prąd komuchy wyłaczyły
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Precz z komuną!!!

mam na myśli obecnie rządzących oczywiście
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

I tak będą dzielić.
Jak zejdzie prorok Adam,twoje życie straci sens.Tym się martw.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

znowu nieprawdziwy film Wajdy?

Zagra panią łamistrajk?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Premiera w grudniu 2012

ciekawe czy przed czy po końcu świata
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego kasujecie tu wpisy anty PiS, chociaż nie są wulgarne ani obraźliwe ???

Wolność słowa ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

ANDRZEJ WAJDA - REZYSER WALESY.

TO ZNACZY ZE WALESA SAM TEGO PRZEWROTU NIE ZORGANIZOWAL !!!! TO WAJDA POWINIEN DOSTAC JOBLA A NIE WALESA . A JA MYSLALEM,ZE WLESA JEST TAKI "MADRY".
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pana Prezesa

zagra szympans Jarek z gdańskiego zoo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

Fajnie tak ustawić sobie przeciwnika w narożniku i "kto nie z nami ten przeciw nam", niestety, społeczeństwo już widzi, że obiecanego cudu nie było.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeczekać.

Umrze Nadprezes Jarosław, przekręci się detektyw Antonio, na łono - o zgrozo!, o ironio!- Abrahama przeniesie się wielebny Tadek i od razu atmosfera w Ojczyźnie znormalnieje, świat znów stanie się piękny bez wyimaginowanych wrogów przyczajonych za węgłem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

To kolejna manipulacja krzywonos stanal bo wylaczyli zasilanie linii a z baby robia bohatera !!!!!!!!!!!!!!!

KOLEJNA POPRAWKA HISTORII PRZEZ po.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1

BOLEK!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam!!!!!

A kto zagra Maryjana Krzaklewskiego i tego senatora podobnego do Grzegorza Halamy- no tego Borusewicza? Krzaklewskiego powinien zagrać ten koleś co grał Farkłada w Szreku a Borusewicza Pazura. No i jeszcze trzeba znaleźć kogoś, kto zagra DONKA- KONDONKA- alpinistę z czasów komuny co w tle rozgrywającej się akcji będzie mył okna w Zieleniaku. W tej roli obsadził bym tego kolesia co klaska w ręce i z nieba lodówki spadają (kinder czekolada).
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2