Dorota - opinia

Umieszczająca nieruchomość w Biurze Partnerzy traci się tylko czas, gdyż agent prowadzący albo nie ma na tyle kompetencji, albo nie jest zainteresowany pomocą w sprzedaży i nieruchomość zostaje zostawiona swojemu losowi. szczęście mają ci którzy akurat trafią na kupca, gdyż sama firma w moim odczuciu nie odznacza się profesjonalizmem w sprzedaży. w moim przypadku pośrednicza nawet nie potrafiła samodzielnie opisać mojej nieruchomości, stworzyła teks pełen błędów, nadający się tylko do poprawy. Skończyło się na tym iż sama musiałam redagować ów tekst. Bazując na swojej przygodzie z Biurem Partnerzy całkowicie odradzam korzystanie z usług lub pseudo usług tego biura!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dorota - opinia

ja rowniez nie polecam tego biura. Bylam zainteresowana jednym z oferowanych przez nich domow. Agent prowadzacy - pani Janik nie tylko nie potrafila mi przez telefon odpowiedziec na najprostsze pytania (np czy dom ma podlaczone szambo), ale byla do tego bardzo miegrzeczna, mowiac doslownie opieprzyla mnie po prostu! Dlaczego? Otoz w ogloszeniu bylo napisane "stan surowy zamkniety" wiec spytalam ja czy w srodku sa polozone instalacje (czasem jako surowy zamkniety okreslane sa domy nawet z tynkami, wiec takie pytanie nie powinno dziwic...) tymczasem pani wydarła sie na mnie ze sie nei znam, surowy to surowy, co ja sobie mysle i czy moze bym chciala dom do zamieszkania za taka cene. Tym tropem przy okazji okazalo sie, ze pani sama nie wie co spzredaje, bo podala cene innego domu w tej samej miejscowosci, choc jasno i dokladnie okreslilam o ktory mi chodzi (metraz domow byl skrajnie rozny).
Ogolem nie polecam, odradzam, omijajcie z daleka!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0