Dory Fryzjer od Trwałej poszukiwany!

chciałabym wykonać trwałą ondulację jakiejś nowej generacji, która nie pali włosów i daje fajny skręt.Piszcię proszę jeśli znacie jakieś dobre adresy!Będe wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dory Fryzjer od Trwałej poszukiwany!

Dobrze robią trwałą na ul. Bora Komorowskiego 40 A na Przymorzu Salon RETRO.Pracują tam sympatyczne panie ,które doradzą wszystko

W Studiu Fryzur i Kosmetyki polecono mi styling zamiast trwałej i jestem bardzo mile zaskoczona efektem. To faktycznie nie niszczy włosów jak trwała a daje dużo możliwości jeśli chodzi o skręt.Spróbuj, może i Tobie się spodoba.Styliści widać,że znają się na sprawie, bo podejście do Klienta bardzo profesjonalne.Wywid, propozycje, zakres pielęgnacji domowej i oferowana stylizacja.Mnie się podoba:)To była moja pierwsza wizyta w tym studiu na fotelu fryzjera, ale nie ostatnia.
Sprawdź sobie na:http://www.studiogdynia.pl

a co to jest dokładniej?

Do Reski :)

Styling to również uzyskanie skrętu włosa,ale na kilkanaście tygodni.Potem włosy wracają do stanu poprzedniego.Trwała natomiast to skręt praktycznie do momentu ścięcia włosów.Chciałam loki,ale nie byłam pewna czy aż do ścięcia. Poza tym przekonał mnie fakt,że moje włosy nie ucierpią.Wiem jak wyglądają po trwałej, niezbyt dobrze.Dobrano mi do tego odpowiednie produkty do pielęgnacji i stylizacji włosów kręconych, bo po ostatniej trwałej już nic nie miałam. Szampon, odżywka i krem do loków - muszę przyznać bardzo dobrej jakości. Styliści mają swój album zdjęć, w którym znajdziesz też różne propozycje stylingu, nawet same odbicie włosów od skóry.To też wyglądało ok.Zajrzyj do tego salonu jak masz ochotę na więcej info.Ja jestem zadowolona:)

Re: Do Reski :)

dojeżdżam do domu fryzjerka,Kamila1833@wp.pl

Re: Do Reski :)

Pan Adrian Vivien Gdynia

Zawsze gdy szłam do fryzjera to miałam traumę..bo gdy kończyła się wizyta ja cierpiałam bo znowu na mojej głowie był koszmar. I tak zaliczyłam prawie całą Gdynię fryzjerów, którzy eksperymentowali na mojej głowie do woli.
Dopiero gdy trafiłam do P. Eweliny koszmar się skończył. Moja fryzura wygląda rewelacyjnie. Piszę by ją polecić bo każda kobieta zasługuje na to by wyglądać rewelacyjnie po wyjściu od fryzjera.
P.Ewelina ma zakład w Gdyni ul Krasickiego 2
telefon 501 630 340

Inne tematy z forum

Zbyt szybko dochodze (12 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...