Jak sobie namalujesz i wytniesz:P
Nie,nie dostaje sie kolorowych!!
No chyba ze sobie pokolorujesz ksero...zawsze coś!;]
Jak coś to polecam kredki świecowe-lepiej sie na nich mape czyta!
No ale za to sie światło odbija...No ale i tak kolorowania mapy,nie polecam....Polecam stronke z kolorowymi mapami:
www.kolorowe.mapy.harpagan.27.pl...
Pozdrawiam...:]
"Witamy na witrynie firmy (...), brokera usług telekomunikacyjnych. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi propozycjami z dziedziny telekomunikacji i teleinformatyki..."
Jednak Harpagan na trasie rowerowej będzie wyposażony w kolorowe mapy !!! Właśnie jako przyjaciel Harpagana dostałem okazjonalny egzemplarz i do tego z zaznaczonymi parzystymi punktami. Serdecznie dziękuję organizatorom :-)
> Jednak Harpagan na trasie rowerowej będzie wyposażony w
> kolorowe mapy !!! Właśnie jako przyjaciel Harpagana dostałem
> okazjonalny egzemplarz i do tego z zaznaczonymi parzystymi
> punktami. Serdecznie dziękuję organizatorom :-)
>
również dostałem taki egzemplarz próbny. Napisali przy okazji że tytuł "Przyjaciela Harpagana" upoważnia do otrzymywania wcześniej mapy z zaznaczoną trasą. Nie ma punktów ale sama trasa. Zawsze coś.
A ja nie mam tytułu przyjaciela Harpagana, choć nim jestem i też dostałem kolorowe mapy, ale na trasę pieszą, w dodatku aż cztery i z zaznaczonymi wszystkimi możliwymi wariantami lokalizacji punktów kontrolnych i wszystkimi drogami pomiędzy tymi punktami.
Z powodu że wyżej wymienieni dostali kolorowe mapy, ja dostałem tylko informację że mogę zapisać się na kolorowe mapy na kolejną edycję harpa,poza tym ci co niedostaną kolorowych map tym razem będą mieć zniżkę na dodatkowy bigos (którego niebędzie).
> Jednak Harpagan na trasie rowerowej będzie wyposażony w
> kolorowe mapy !!! Właśnie jako przyjaciel Harpagana dostałem
> okazjonalny egzemplarz i do tego z zaznaczonymi parzystymi
> punktami. Serdecznie dziękuję organizatorom :-)
>
>
Dobra, dobra. Nie badzcie tacy do przodu. I tak wiekszosci z was te kserowki nie beda potrzebne a jesli juz to jedynie do przerysowania punktow. Pozdrawiam.