Dostawcy internetu

Jakich dostawców internetu polecacie na Młyńcu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dostawcy internetu

Używam UPC bo miało dużo lepsze teoretyczne prędkości niż Orange w tej samej cenie, a w zasadzie to jedyne dwie
sensowne możliwości jakie miał moj blok. Słyszałem złe rzeczy o UPC ale jakoś odkad tu mieszkam od wakacji spotkała mnie może jedna 15minutowa awaria. Z minusów słaby upload w najlepszym dostępnym pakiecie (600 Mbps down, 40 up) w porównaniu z np. 900 down, 300 up jakie ma rodzina w innym mieście. Ale to już musisz samemu ocenić.

Zawsze do rozważenia też jakiś 5G od Plusa, pokrywa praktycznie cały Gdańsk według mapki, a z czasem prędkości będą dalej rosły. Ja niestety tkwię w Orange gdzie mapka pokazuje wybiórczy zasięg na kilku ulicach w całym Gdańsku, a mi na telefonie przechodząc tam nie pokazało się ani razu... Jednak znajomym w Plusie działa!

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dostawcy internetu

Żadnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...