Dr Jurkiewicz Chirurg Gdynia proszę o opinie

Proszę o opinie na temat dr Jurkiewicz/cza, nie wiem nawet czy to kobieta czy mężczyzna ;) Przychodnia w Gdyni na Żwirki i Wigury,

Dziękuję z góry :)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 24

Re: Dr Jurkiewicz Chirurg Gdynia proszę o opinie

Do bani
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co za bzdury. Najlepszy facet pod słońcem. Wykonał u mnie szybki zabieg usunięcia kaszaka. Mega fajne podejście i zainteresowanie nawet takim mało znaczacym zabiegiem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepszy w miescie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Andrzej Jurkiewicz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podbijam temat. Czy ktoś był na wizycie u tego chirurga? Przychodnia na Żwirki i Wigury.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już mam swoją opinię.

Nie polecam.

Masakra, średnia wieku lekarzy na tym piętrze to z 80 lat...

Kompletny brak podejścia lekarza do pacjenta, pan był niemiły i w moim odczuciu brak mu kompetencji. Może 60 lat temu posiadł jakąś wiedzę, ale medycyna ponoć idzie do przodu, a tam czas zatrzymał się pół wieku temu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

U chirurga Bartosza Jurkiewicza byłem w przychodni na Karwinach. To młody lekarz. Według mnie pełny profesjonalizm. Do tego facet miły i dowcipny. Wizyt u takich lekarz jak Pan Dr Bartosz życzę każdemu potrzebującemu. Oczywiście polecam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam w tej Przychodni. Ten chirurg jest profesjonalny i faktycznie bardzo miły.Polecam .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy mogę prosić o kontakt, rejestracja w przychodni u Źródła Marii jest zajęta i wyłącz telefon, nie ma oczekiwania w kolejce na rejestrację

Chyba kompletna pomyłka!!! Doktor Bartosz Jurkiewicz to pełen profesjonalizm. Młody lekarz ale ze świetnym podejściem do pacjenta.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli to ten, którego znam to ma już 80 lat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chodzi o Andrzeja Jurkiewicza

Jeżeli chodzi o Pana Bartosza to niesamowita osobowość, byłem jego pacjentem w szpitalu miejskim. Pan Bartosz przyjął mnie na swój oddział z SOR-u w szpitalu, i byłem pod jego opieką przez cztery dni. Dodatkowo miałem zrobioną przez niego kolonoskopię - poprawiał niedoskonałości wcześniejszego specjalisty. Cały ten czas który tam spędziłem nie jestem w stanie opisać w kilku zdaniach, ale mogłem zaobserwować jego pracę na oddziale chirurgi ogólnej. Tak w skrócie życzę każdemu z Was, jeżeli zajdzie taka potrzeba abyście trafili pod jego skrzydła.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam jak nikogo innego. Doktor Bartosz Jurkiewicz to pełna profeska.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam I wszystkim polecam .w dzisiejszych czasach takiego.specjalisty to że świeca szukac.wspanialy człowiek i cudowny chirurg.polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...