Dr. Lecter

.......to niebylo bezposrednio do Ciebie...ale widze ze musisz miec cosik na sumieniu....skoro sie odezwales....ale moze to lepiej..przynajmneij widze ze to co pisze ktos czyta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam w domu

prawo jazdy kategorii M (na miotłę). oczekuję propozycji

WER...chodź na tą siłownie...masz racje-tam Twoje miejsce...A tutaj posprzataj-tylko o Swoich śmieciach nie zapominaj...bo

- ły..., /b>

K.NN

........wiem.......pamietam....dziekuje......Ty tez uwazaj na siebie i usnij spokojnie w poczuciu szczescia...

"..."

................Trzeba iść przez życie tak cicho, aby nas los nie zauważył......

Samotna

Skąd przepisujesz swoje złote myśli?

Canabis

.....to nie sa moje mysli....za glupia jestem zeby cos takiego wymyslec..... to sa cytaty... slowa innych lub fragmenty z ksiazek......ktore kiedys gdzies widzilam i przeczytalam... dzieki nim mozna odnalesc sens...one pobudzaja do szukania prawdy.....do odkrywania jej....

:)

Ja mam dziś nocną zmianę.
Idę spać ok. 3 - nie budźcie mnie!
Całusy dla personelu i "pensjonariuszy" .... no i dzikiech zwierząt!
Idę, pa

Piguła

Zauważyłem, że Wer przejawia ochotę wyjścia ze szpitala. HEHEHE Naiwniak. Znowu mu się zdaje że może sobie dobierać ludzi jakich chce, a nie jakich dostanie do swojej sali

Nocne zmiany

Aż do niedzieli. Fajnie, co?
Pogram w prosektorium z palaczem w brydża.

Cytryna

Kiedy czesała swoje ciemne, gęste włosy, jak codzień wyszła ze swojego ciała, i spojrzała na siebie okiem samotności. Nikt nie szepnął - świetnie wyglądasz. Ani nawet - wyglądasz beznadziejnie -, bo nikogo tam nie było. Samotność z reguły nie zwraca uwagi na wyglad zewnętrzny. Dziś było jak zwykle.

- Jaką maskę Ci podać?
- Żadną.
- Zapomniałaś już, że bez maski jesteś niczym? - samotność nie doczekała się odpowiedzi. - Dziś będziesz niemiła, milcząca, kwaśna i arogancka. Tak przez cały dzień. A jutro wymyślę coś bardziej ambiwalentnego"

Dziewczyna potulnie wypełniała polecenia swojej samotności. Związała włosy. Zrozumiałem, że sama nie wie, jaka chce być.
Większość z nas ma setki twarzy. Żyją w nas osoby, które dobrze znamy, podziwiamy, ale także te mroczne, dobre lub złe.

*********************************************************************************

Czy jest tu ktoś kto tak jak ja czuje się czasami zagubiony w tym pokręconym życiu???

iulia

....kazdy ma chwile zwatpienia....trudno jest zrozumiec ten zakrecony swiat ludziom, ktrorzy... ktrorzy wyznaja troszke inna hierarchie wartosci....ktorzy oprocz pieniedzy do szczescia potrzebuja takze zrozumienia, wsparcia, przyjazni, milosci, swiadomosci bycia kochanym....
niejestes sama.....na tym swiecie jest wiele bladzacych dusz...poszukujacych
szczescia........zrozumienia........milosci.......itp

"..."

.............Być człowiekiem to właśnie być odpowiedzialnym. To znać uczucie wstydu w obliczu nędzy, której nie jesteśmy winni. To odczuwać dumę ze zwycięstwa odniesionego przez kolegów. To czuć, kładąc swoją cegłę, że się bierze udział w budowaniu świata......

K.NN.

Musiałbym sprzątnąć Ciebie a tym się brzydzę . lepiej to zlecić ślużbom oczyszczania , mają odpowiedni sprzęt ; widły , maski , rękawice etc.

SAMOTNA

Myślę, że masz rację... Często czuję, że ludzie nie rozumieją mnie tak jak powinni, nie postrzegają mnie tak jak powinni. Na szczęście mam jeszcze gitarę :-)

K.NN.

Sam tego chciałeś . Więc opowiem co się dowiedziałem
od ludzi ze starej Gratki tej w Dz. Bałtyckim ; Ludwik Benn , bo tak brzmi Twa ksywa , stara się "wyłapywać" młode dziewczynki ................. a potem, je nachodzi podając propozycje ...... . Trudno , się od niego odczepić -- a zawsze ma moc czasu .......
Niektóre Panie z redakcji , bały się wracać po zmianie wieczorem . Ostrzegam więc dziewczyny , aby nie wpadły w to bagno . Te informacje otrzymałem od kilku niezależnych osób z dawnego HP. Możecie je sprawdzić.

iulia

....najwazniejsze to rozumiec samego siebie.... a jesli rozumiesz a bynajmniej probujesz zrozumeic innych ludzi to juz polowa drogi do sukcesu..... z czasem powinien sie znalesc takze ktos inny kto Cie zrozumie....komu zaufasz...i bedziesz wiedziec ze zawsze bedziesz mogla liczyc na ta osobe.....ze ona zawsze zrozumie Cie tak jak powinna.....niewszyscy bowiem potrafia akceptowac ludzi takich jakich ich zastana.....chca za wszelka cene znalesc w ludziach to czego im brakuje lub dzieki innym osiagnac cos.......gubiac przy tym to co naparwde jest wazne w relacjach miedzy ludzmi.....

SAMOTNA

(...)słowa, które napisałaś dużo dla mnie znaczą, wcześniej chyba nie zdawałam sobie z tego sprawy, właśnie z tego o czym wspomniałaś(...)

iulia

.......slowa ktore napisalam to tylko splatek mych mysli ubranych czasem w mniej a czasem w bardziej odpowiednie wyrazy.... niemozna wszytskiego brac nazbyt serio...bo to tylko moje odczuwanie i postrzeganie swiata.... wszystko nalezy poddac wlasnej analizie i samemu wyciagac wnioski..... ale ciesze sie jesli moglam w czyms pomoc....czasem spostrzerzenia innych ludzi sa bardzo pomocne w odkrywaniu wlasnej drogi do zrozumienia i szczescia.... dlatego niemozna sie zamykac na swiat nawet jesli sie on nam niepodoba... trzeba sluchac i byc czujnym obserwatorem.... tak mi sie wydaje.....

Mixer

Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale zawiesiłam ( osobiście :0 ) internet w szkole.
Pytanie, które zadałeś mi już dawno temu : Czy GO kocham ??????
internet to takie bezduszne miejsce i słowo" kocham" dużo tu traci....Ale chyba tak .... To znaczy napewno..

POSTREGIMENT

No no... Widzę, że bijesz tu wszelkie rekordy popularności. Jacy ci ludzie są naiwni ;) Nie rozpoznają dewianta!!!!!!Może byś ich tak poinformował co????

A tak przy okazji- czy przeszkadza Ci ze internet to mało ROMANTYCZNE miejsce???
Czyżbyś planował zbałamucić kolejne naiwne ?

Wer w kwestii Ludwika

Nie zamierzam go bronić, ale żeś waść przesadził imputując wielokropkami. Po pierwsze: obie Kasie (S....ulska i W....owska) nie są młodymi dziewczynkami. Trudno tak nazwać kogoś kto ma kilkuletnie dzieci. Panny Agentka i Max też do dziewczynek nie należą.
Po drugie: propozycje nie miały treści seksualnej, a tak można wnioskować z twojej wypowiedzi. Z pozostałymi dowodami winy jak najbardziej się zgadzam.

Samotna

W końcu!!! Nareszcie!!! Napisałaś coś ważnego od siebie zamiast cytować i cytować i cytować...

Fate

oooo znowu jesteś. Postregiment już odpowiedział mi na Twoje pytanie nieco wcześniej. Czy wy poznaliście się przez Gratkę?

Mixer

....moge pisac sama od siebie......jak....jak mam do kogo....bo tak sama z siebie do nikogo....do tlumu nie umiem...nie mam sily przebicia....

iulia

zagubionym? w pokreconym zyciu? heh haha hehe buahaha
czy ktos jeszcze? hehehe huhuh hahaahaaaaaaaaa hahahaaaaaaa

Plagiat...

.......to ze jestesmy zagubieni jak sam napisales w swoim i nietylko swoim zyciu to niepowod do smiechu.... to nalezaloby leczyc.......niesety w dzisiejszym zabieganym swiecie malo kto na to zwraca uwage... a ci ktorzy to robia sa wyszydzani i osmieszani.... bo wszelka innosc i wrazliwosc nie jest tolerowana w swiecie robokopow i nadludzi... wazne jest tylko to co przynosi zysk.....przede wszystkm zysk materialny.....bolesna pradwa jest niwelaowana a raczej zagluszana przez zadze pienadza......wyscig szczurow....eh....

Nasze Trójmiasto

Dlaczego w Trójmieście nie można wprowadzić jednego rodzaju biletów, przecież to jest obłęd dzielić miasta na trzy, jeżeli tak naprawdę granice się zacierają.

WER -Ty jesteś naprawde- niestety- Kretynem(ale biedniutkim...)ale Ci(ta,która to wymysliła) to...(przepraszam Ifcie i innych)

bezuczuciowa SUKA...

Eureka(?)

Głównym(a czasem wręcz jedynym) ograniczeniem człowieka jest on sam...Odkryłam to całkiem niedawno zastanawiając się nad naturą i źródłem przeciwności, o które potykam się w życiu....Ot-taka luźna refleksja na tematy quasi-egzystencjalne:).

MIXER-Twoja obrona to kolejny perfidny atak-a teraz odszczekasz wszystko na tych łamach(skontaktuj sie ze mną przez ICQ -podam

.

(mimo wszysko...śmiać mi sie chce.!!!) jednej z tych "dziewczynek" i moze Ci poda szczegóły napastowania ....I tej -"dziewicy-zakonnicy" A.Jo -moze i Ona by chciała, ale nawet w najmniejszym stopniu fizycznie mi sie nie podobała(choc mogłaby byc nawet miss swiata i nic to by nie zmieniło)....
I jeszcze jedno Kochany ...od tego czasu w mym domu nocowały wiele wiele wiele razy rózne kobiety....ale żadna -nawet przez chwile- nie zastanowi sie nad tak kretyńskim zarzutem...
Teraz wiem z jakimi to osobami sie zadawałem....ale juz prędzej po męzczyznach spodziewałem sie takich bredni(bo przeciez dla Was jest jasne, ze gdy Kobieta nocuje, to trzeba sie z nią albo pieprzyc, albo kochac, prawda?!!!albo "tylko" napastować!)Jednak nigdy nie pomyslałbym, ze i tej drugiej płci przychodzą takie brednie do głowy(!!!) tylko nie wiem dlaczego???Bezineresowna zawiść????

Jakiej pozostałej winy???Jakiej-wal wszystko-i ja sie pośmieje!!!

Ze starej Gratki na oczy widziały mnie tylko(nie licze jedynego przypadku w herbaciarni)...4 kobiety (A.Jo-bodajże dwa razy, Setsuna raz, Świetlik, Max, Loreley i Scarlet)i tak bardzo nie mogą sie ode mnie uwolnić, że...z Maxem do tej pory utrzymuje bardzo ciepłe kontakty...tak samo z Loreley(jeszcze cieplejsze...)a Scarlet jest moim prawdziwym PRZYJACIELEM!!!

...wiecie co???a gońcie sie do waszych małych piekiełek Wy wszyscy co tak dobrze "wiecie"...
tak jak pisałem Zwierzakowi-nie potrzebuje tu żadnej akceptacji!!!Mam to gdzieś...ale takie brednie niekiedy wyprowadzaja mnie z równowagi . Niestety.

Jedyne co liczy sie dla mnie-to zdanie mych PRZYJACIÓŁ I NAPRAWDE DOBRYCH ZNAJOMYCH , oraz rodziny!!!(oraz osób, które chcą mnie poznać i...poznają...)
To ONI mnie znają i potrafią lepiej, czy troszke gorzej-ocenić(!!!)...

...ale nie chce mi sie juz pisac...bo nie ma to najmniejszego sensu " bo wy wiecie"

(a teraz smieje sie z politowaniem...dobrze , ze nie jestem świetym -bo juz bym spadł z piedestału...)

...żałosne...

.

Kiwdull Nneb

Po co???? Sam sobie szczekaj.

WER KRETYNIE!!! - "Ludwik Benn" to nie moja ksywa,lecz imie i nazwisko...i zapamiętaj je dobrze....

.

Samotna

po co nam cyt. "robokopy i nadludzie". popatrz ilu ich jest tutaj na tym HP :) przekrzykuja sie kloca publicznie...
kiedys bylem na tyle glupi by pisac o sobie w tym miejscu. troche zmadrzalem.

Beta

jesli czytasz - to wiedz ze @ dotarly spokojnie tylko ze nadal sa klopoty u nas z serwerem i moze sie okazac ze za predko nie odpowiem.

Dobry wieczor Trojmiasto

jest pozno jeszcze pobudzicie sasiadow swoim krzykiem

HPowicze

uspokojcie sie troche...

Kiwdul

Szkoda, że nie wiesz, co o tobie Max mówi czasem. Gratuluję takich przyjaciół. Po co ja mam z Tobą nerwusie rozmawiać, no po co??? Ostatnio znalazłem w sieci tyle ciekawych, ekscytujących i frapujących miejsc ze zwierzeniami, wypowiedziami, bluzgami itp. że coraz mniejszą ochotę mam aby tu zaglądać. To jednak jest za przeproszeniem: wielkomiejski zaścianek.

Plagiat

Czat?

Mixer...mysle ,ze sam nie wierzysz w to co Wer napisał i Ty sam (tylko zastanawiałem się dlaczego to zrobiłeś?Żeby pokazać jak

I zastanów sie chwilkę chociażby....Przecież Ty mnie w ogóle nie znasz, prawda?
Nie musisz niczego pisać.
Nawet tak byłoby lepiej...nie chce prowadzic tutaj kolejnej potyczki na kolejny temat, który nawet w najmniejszym stopniu nie jest żadnym "tematem"-bo "prawda"ta n i e i s t n i e j e ! ! !

cześć

.

Kiwdul

Jak masz cos do powiedzenia teraz, to na chat. i nie smiec na HP

Mixer...i znowu nie czytałes uważnie....szkoda...nie napisałem,że Max jest moim Przyjacielem...Ale powiem Ci jeszcze

i nie bedzie wymyślała historii jak nastolatka...
I dalej ja bardzo lubię!!!I Ona to wie...

NNEB

"nie chce prowadzic tutaj kolejnej potyczki na kolejny temat"
no to nie pisz. Koniec

Sprawy prywatne

Nie powinny być roztrząsane na forum HP. Do tego służy poczta, ICQ, mirc i jeszcze parę innych form wyrazu.

Kiwdul

pisz wyrazniej bo nie rozumiem, moze jestem na to za glupi.
jednak wiem ze sporow takich jak ten - nie zalatwia sie publicznie tylko prywatnie.
nie wiem co biednych ludzi obchodzi Twoje zycie prywatne, czemu zmuszasz ich do chocby nawet zawieszenia wzroku na Twojej ksywie i Twoich tekstach. i tak sa one zrozumiale tylko dla Ciebie i odbiorcy, moze zamiast tego pisz maile?
i do nikogo Cie nie porownalem
gdybym Cie do kogos porownywal to bym napisal to wprost.
nie jestem czlowiekiem pokretnym i nie potrzebuje sie za niczym kryc.
zycze ci dobrej nocy i spokojnego dnia
przemysl sobie to co napisalem i cwicz cierpliwosc
poniewaz to co w tej chwili odwalasz jest lekko mowiac - idiotyzmem
ja nie chce miec kolejnego wroga. czy go stworzysz?

Kiwdul

Ale nawet gdyby ci wszyscy napisali to co poniżej to ty i tak wiesz lepiej.

Plagiat...to ja ich atakuje????to ja ich szkaluje???to ja prowokuje??? Nie...ja tylko próbuje sie nie zeszmacić...nie stracić

Nic więcej...
A, że czasem nie wytrzymuje...
Jestem tylko i aż -CZŁOWIEKIEM !!!!

Kiwdul

czasem lepiej siedziec cicho niz wlasnie im odpowiadac
jak sam piszesz zdanie Twoich przyjaciol sie liczy dla Ciebie oraz rodziny i Twoje wlasne. wiec badz asertywny. Czlowieku zyjesz tu dluzej ode mnie i jaoks chyba dziwnie sie dzieje bo ja to predzej jakos zrozumialem. OLEJ i tyle. niech pisza co chca. kazdy ma prawo do wlasnego zdania przeciez. tak czy nie? a wogole po co im sie tlumaczysz? odpowiadasz? jeszcze tutaj! publicznie! wlasnie tym sie szmacisz, szczegolnie ze nie masz do czegos takiego nerwow i piszesz na zywiol. przemysl dokladnie co piszesz zanim to wyslesz ok?

A teraz

w koncu ide spac!

Dobranoc Plag

..... hrrrr.....hrrrrr

tAK mIXER - TO WIEM LEPIEJ bo ja nie pisze do WAS (jesli nie bezpośrednio) ...piszę,bo chce p i s a ć ...A moze mnie

nie rozumie, prawda?
Tak???!!!
...wiesz....mam powyzej czegos tam tego ciagłego tłumaczenia
dlatego zacznę pisac jeszcze mniej zrozumiale...dla was...
I nie tylko by mnie trzeba byłoby zamknąć, tak?
moze jeszcze Samotną(bo jakoś nie poddaje sie Waszym radom),
Apocalypse...bo odkrywa metafizycznie nasze przywary i...
A moze jeszcze kogoś???
Stwórzcie tutaj zamiast szpitala...bo po co on???
-stwórzcie obóz k. ...... i badźcie małymi hessami....
Za mocno?za mocno napisałem?
to znajdzcie sobie inne słowa...inne wyrazy

pa Kochani...

.

Plagiat...masz moze racje...Ale dlatego,ze tak spontanicznie pisze...mam paru PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ...to własnie jest n i e z

taki juz jestem i tak jak napisałes-żyje juz tyle-że sie nie zmienie...i ja juz nie chce sie zmienic...i niewazne ile jeszcze takich zdarzen przeżyje..
Moze niestety dla mnie...moze niestety dla nich...

Doskonauy Pomysuy

Otwieram Obóz Koncentracyjny dla pomidorów w puszce. I dla buraków.

Personifikacja

Dziekuję za współczucie

PUSZECZKO...słoiczki też bym żałował :) nie jestem potworem...mam mięciutkie serce... choć nerwy mnie ponoszą...Ale ...kogo

prawda?
Spokojnej NOCY

Plagiat...

......ja wcale nienapisalam ze robokopy itp sa potrzebni.....ale oni niestety sa i ludzie ich doskonala sami stajac sie przy tym bezuczuciowymi maszynami....
A tak wogole to dzieki...wiem ze jestem glupia.....ale i tak za kazdym razem gdy ktos o tym mowi to boli......

Samotna....nie smuć się...Plagiat taki jest...ale on nie jest zły...***gdy wstane...pomówie z Tobą ,tak?A teraz ide spac..Pa

pia!!!Nie TY...

Samotna

nie napisalem ze jestes glupia, nawet jesli piszesz o sobie w tym miejscu. nie nazwalem Cie tak, dobra, spojrzyj teraz tak jakos na 6000-7000 ogloszen z HP wstecz. moze cos Ci sie przypomni. ja nie mam zamiaru swoich wypocin czytac ponownie.

Kiwdul

bz, bz:(
Zmiana płyty, więc to ma być ten koniec HP?
odkąd się pojawiłeś tutaj tego się nie da czytać.

Komu, jak komu, ale Tobie dziwie sie, ze dyskutujesz...to nie Twoj poziom!!
Pozdrawiam serdecznie !!

to ponizej to do WER !!

przepraszam...ucieklo mi :(((

????????? :)))))

Masz rację - niestety ...... wstyd mi .....
pozdrowienia

Apocalypse

Ja nie uciekam.Nie przed Tobą, chociaż próbujesz mnie do tego zmusić.Ja zwyczajnie nie zawsze mam dostęp do sieci.A może ja wiem kim jesteś i nie chcę Ci psuć zabawy.

:)

*)

MIiiiAAAAAAAAUUUUUUUUUU MIiiiiiAUUUU

tego nie da sie skomentowac w zadnym ludzkim jezyku!!!

Plagiat...

.....bylo minelo.....powiedziles.....zapadlo.....slow nieda sie cofnac.....mozna sprobowac zapomniec.......nic wiecej.... ale Ty zapomnij.....nieprzejmuj sie tym....w koncu to "tylko" slowa.... zwlaszcza do tak nic nieznaczacej osoby jak ja.....

K.NN.....

....Ty mnie nieznasz....niemozesz wiec twierdzic czy jestem glupia czy nie....
...a ze Plagiat nie jest zly to wiem.... wiem ze to wartosciowa......bardzo wartosciowa osoba.....
A tak odbiegajac od Niego to przeciez wogole niema tak naprawde zlych ludzi... w kazdym z nas jest dobro i zlo...niektorzy po prostu niepotrafia wywazyc tego w sobie....a czasem po prostu los bywa zlosliwy.... ot co....

"Zawsze tobie życzliwa"

...to nie ten poziom dla Wer?nie jego poziom?nie?Naprawdę?

....śmieszne to , co napisałaś....
ale....masz racje.....on....ale chyba nawet i Ty(jesli tak piszesz) -nie dojrzał do tego poziomu(nie dojrzeliście...)(i nie o słowa- czasem mocne- tutaj chodzi, ale o całość -o emocjonalizm jakichś...o wraźliwość.......)

biedak....biedna....

....nie ten poziom....
...nie ten...

PRUSAKOLET...

...ja istnieje juz od lat w tym hydeparku(wcześniej był "papierowy")

i jestem tutaj i pozostane, a min. dlatego(już mam cel!)-by tacy jak Ty-podobni....Zmienili się -lub poszli sobie....
I zapewniam Cię!-póki bedzie istnieć te miejsce-NIKT mnie stąd nie wywali!!!

Czyli juz mozesz spadać, bo zmiany płytek Ci nie pomogą...a moze zmienisz sie jednak....bo z tego wynika niestety...że to nie ja jestem robakiem, a TY....

K.NN

.....rozumiem......ale nadal twierdze ze mnie nieznasz wiec na moj temat nie powinienes nic mowic....a tak na marginesie sam udowadniasz mi glupote skoro myslisz ze nie wiem co to znaczy wzglednosc...
Milego dzionka....

Plagiat...

.....zapomnij.......o..... a za to pamietaj wiesz o czym......

Noooo

Witam w niedzielny poranek :)
Naczytałam się Waszych wypocin!
Od jutra zacznę, na razie mam gości, więc nie mam czasu biegać po oddziale i kłóć Was ciągle (mam nadzieję, że salowa to także dobrze robi ;))

Tęsknię za Wami... w poniedziałek będę jak zwykle w pracy, już dziś zastanawiam się, jakie będą mnie czekały rozrywki :)
Ps. Czytałam o jakimś zlocie... czy mnie oczy nie mylą?

aaaa

No i zapomniałabym....
Ludi, nie zostanę Elzą - Wilczycą (czy jak jej tam było)
Czy obóz byłby taki zły?! (mam tu na myśli obóz nauki kultury, dobrego smaku i takich tam :))
Może nauczyłby kilku osób ... czegoś.
Ok, idę śniadanie robić.
Pa
Loserku, cmokas dawno Cię tu nie widziałam :*

Nuda

Czy ktos zna sposob na nude???????????????????
wlasciwie strona jest fajna , a Ja tesknie za trojmiastem i co zrobic z daleka I......................

Dlaczego

benzyna jest taka droga a autobusy jezdza jakby chcialy a nie mogly?

Ifciu...

...chciałem tylko troszkę ciepła...Nic więcej...i pocieszenia...
Ps.Ktoś mi bliski (bardzo bliski!) z północno zachodniej Polski poszedł wówczas spać...A mnie zrobiło jeszcze bardziej smutno...jeszcze puściej...

pa Ifciu!

K.NN...

......bogata wewnetrznie....hehe..... Ty naprawde mnie nieznasz.....
Zycze milej niedzielki...

Kiwdul

Taak? A pod którym z moich numerów?

Ifka

*)cmoki*)wieczorne*)

"..."

..........Czlowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te które w innych budzi.....

SAMOTNA...

...ale Ty potrafisz...zadziwiać(ale mnie nie przestraszysz!)
Nie tak łatwo mnie zniechęcić(i na pewno nie o to chodzi, co było w tych bredniach Wer napisane)
Gdybyś nie była wrażliwa...Twój wybór cytatów , które piszesz- byłby inny...
Trzymaj się ciepło!
Pa !
Ps. ...i czekaj na nową wiadomość (...w tamtym rodzaju pliku...Ty wiesz o co mi chodzi , prawda ? )

LATYNOSKA...

.
...sposób na nudę ?!

Przecież to proste!-napisz coś więcej(i pisz częściej) na te stronkę- przez niektórych nazywaną ŚMIETNIKIEM(przez mą obecność :) ), lub ODDZIAŁEM P, lub też tylko HYDEPARKIEMTRÓJMIASTO...
Wybierz sobie opcje i klikaj do woli...a poznasz nowych PRZYJACIÓŁ , może i wrogów, obojetnych lub po prostu ŻYCZLIWYCH Ci userów...
Powodzenia!
Jednego zainteresowanego Twą obecnością juz masz-to tylko ja...

No to do dzieła!
Ja również kocham Trójmiasto(widzisz i juz mamy cos wspólnego!)
pa
.

Inne tematy z forum

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (7 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...