MIXER-Twoja obrona to kolejny perfidny atak-a teraz odszczekasz wszystko na tych łamach(skontaktuj sie ze mną przez ICQ -podam
~Kiwdul NNeb
(22 lata temu)
.
(mimo wszysko...śmiać mi sie chce.!!!) jednej z tych "dziewczynek" i moze Ci poda szczegóły napastowania ....I tej -"dziewicy-zakonnicy" A.Jo -moze i Ona by chciała, ale nawet w najmniejszym stopniu fizycznie mi sie nie podobała(choc mogłaby byc nawet miss swiata i nic to by nie zmieniło)....
I jeszcze jedno Kochany ...od tego czasu w mym domu nocowały wiele wiele wiele razy rózne kobiety....ale żadna -nawet przez chwile- nie zastanowi sie nad tak kretyńskim zarzutem...
Teraz wiem z jakimi to osobami sie zadawałem....ale juz prędzej po męzczyznach spodziewałem sie takich bredni(bo przeciez dla Was jest jasne, ze gdy Kobieta nocuje, to trzeba sie z nią albo pieprzyc, albo kochac, prawda?!!!albo "tylko" napastować!)Jednak nigdy nie pomyslałbym, ze i tej drugiej płci przychodzą takie brednie do głowy(!!!) tylko nie wiem dlaczego???Bezineresowna zawiść????
Jakiej pozostałej winy???Jakiej-wal wszystko-i ja sie pośmieje!!!
Ze starej Gratki na oczy widziały mnie tylko(nie licze jedynego przypadku w herbaciarni)...4 kobiety (A.Jo-bodajże dwa razy, Setsuna raz, Świetlik, Max, Loreley i Scarlet)i tak bardzo nie mogą sie ode mnie uwolnić, że...z Maxem do tej pory utrzymuje bardzo ciepłe kontakty...tak samo z Loreley(jeszcze cieplejsze...)a Scarlet jest moim prawdziwym PRZYJACIELEM!!!
...wiecie co???a gońcie sie do waszych małych piekiełek Wy wszyscy co tak dobrze "wiecie"...
tak jak pisałem Zwierzakowi-nie potrzebuje tu żadnej akceptacji!!!Mam to gdzieś...ale takie brednie niekiedy wyprowadzaja mnie z równowagi . Niestety.
Jedyne co liczy sie dla mnie-to zdanie mych PRZYJACIÓŁ I NAPRAWDE DOBRYCH ZNAJOMYCH , oraz rodziny!!!(oraz osób, które chcą mnie poznać i...poznają...)
To ONI mnie znają i potrafią lepiej, czy troszke gorzej-ocenić(!!!)...
...ale nie chce mi sie juz pisac...bo nie ma to najmniejszego sensu " bo wy wiecie"
(a teraz smieje sie z politowaniem...dobrze , ze nie jestem świetym -bo juz bym spadł z piedestału...)
...żałosne...
.
0
0