Za póżno przeczytałam Twoje pytanie , już zapewne jesteś po operacji i sie cieszysz wyglądem :) ale jeśli nie to napisze jedno - naprawdę warto to zrobić i to nie tylko ze względów na wygląd - choc ... teraz już nie wiem :) bo .. .najpierw myslałam ze dla wyglądu to bym sobie nie zrobiła zadnej operacji, ale powieki tak mi już przeszkadzały ... ciezko mi było patrzec czasem a pracuję z ludźmi, po kilku godzinach pracy oczy mnie wręcz bolały. I głównie z tego względu zrobiłam .Ale jak sie juz zobaczyłam po operacji, po wygojeniu, jak zeszła opuchlizna... przeżyłam takie wow że trzeba mnie yło słyszeć :) młodsza kilka lat , z robieniem makijazu nie ma problemów, oczy większe, młodsze, żywsze, z błyskiem :) choc pewnie dlatego że znowu sie sobie podobam :) to wiele daje taka zmiana wyglądu, nawet sie tego nie spodziewamy. W moim przypadku chirurg sie spisał na medal ! Klinika Osucha to świetny wybór. Nie dość że miło, zawsze z humorem i uśmiechem to jeszcze profesjonalizm wart nawet czekania na termin . Perfekcjoniści jednym słowem. Życzę powodzenia a jeśli jesteś już PO to daj znac i podziel się wrażeniami :)
0
0