Dr Osuch plastyka powiek potrzebna opinia

Zapisałam się na operację- plastyka powiek w klinice dr Osucha, czytałam że jest świetny w tego typu operacjach - proszę o opinię czego mam się spodziewać, o co zapytać na wizycie u doktora - mam za 2 tygodnie umówiona konsultację , ogólnie jak to wygląda jeśli ktos jest po czyms takim świezo. Jestem ciekawa opinii . Robię to nie tylko ze wzgledów estetycznych choć nie ukrywam że również, ale zaczęła mi juz jedna powieka wrecz przeszkadzać :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za póżno przeczytałam Twoje pytanie , już zapewne jesteś po operacji i sie cieszysz wyglądem :) ale jeśli nie to napisze jedno - naprawdę warto to zrobić i to nie tylko ze względów na wygląd - choc ... teraz już nie wiem :) bo .. .najpierw myslałam ze dla wyglądu to bym sobie nie zrobiła zadnej operacji, ale powieki tak mi już przeszkadzały ... ciezko mi było patrzec czasem a pracuję z ludźmi, po kilku godzinach pracy oczy mnie wręcz bolały. I głównie z tego względu zrobiłam .Ale jak sie juz zobaczyłam po operacji, po wygojeniu, jak zeszła opuchlizna... przeżyłam takie wow że trzeba mnie yło słyszeć :) młodsza kilka lat , z robieniem makijazu nie ma problemów, oczy większe, młodsze, żywsze, z błyskiem :) choc pewnie dlatego że znowu sie sobie podobam :) to wiele daje taka zmiana wyglądu, nawet sie tego nie spodziewamy. W moim przypadku chirurg sie spisał na medal ! Klinika Osucha to świetny wybór. Nie dość że miło, zawsze z humorem i uśmiechem to jeszcze profesjonalizm wart nawet czekania na termin . Perfekcjoniści jednym słowem. Życzę powodzenia a jeśli jesteś już PO to daj znac i podziel się wrażeniami :)

Moja siostra operowała się u dr Osucha w jego warszawskiej klinice. Właśnie miała opadającą powieke, ale u niej to nawet już z widzeniem problem był. miała zabieg, chwali sobie bo w końcu dobrze wygląda, lepiej widzi, nawet powiem szczerze buzia bardziej wesoło, zdrowo wygląda. Byłam z nią tam w klinice, nowoczesna klinika, miły personel. Julka mega zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na opadajacą powiekę to trzeba. Ale reszta operacji ~po co? Jak się zacznie to potem jest operacyjny nałóg

Ja jestem zdania, że wszystko jest dla ludzi. Znam dr Osucha, byłam operowana u niego w klinice, wspaniały chirurg plastyczny, ma duże doświadczenie w tym co robi, człowiek z pasją. Z czystym sumieniem oddałam się w jego ręce. Miałam u niego plastykę powiek górnych. W sumie szybko trwa zabieg, w znieczuleniu miejscowym jak u dentysty. A buzia młodziej wygląda, efekt super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...