Bardzo dobry Lekarz (1) Godny polecenia lekarz ratuje nas z opresji już nie pierwszy raz Elżbieta Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry lekarz z ogromnym doświadczeniem, bardzo dobre podejście do... Maria Z pełną odpowiedzialnością polecam innym rodzicom (1) Pani Doktór to lekarz z powołaniem, mająca podejście zarówno do dzieci jak i... Michał
Polecam wszystkim maluszkom (1) Pelen profezsjonalizm, wspaniale podejscie do dziecka i przede wszystkim... M.M. Sonia - opinia (1) Pani Doktor bardzo miła,rzeczowa oraz godna zaufania. Ma wspaniałe podejście... Sonia Wiedza i profesjonalizm (1) Znakomite podejście do dziecka, badanie noworodka przeprowadzone zostało... Zbyszek Wspanialy fachowiec (1) Pani Doktor jako jedyny lekarz ( a odwiedzilismy juz bardzo wielu)potrafila i... Mariola G Świetny Specjalista (1) Pani Doktor jest rewelacyjna. Posiada niesamowite podejście do dziecka i... Patrycja i Michał Jankowscy Profesjonalistka w każdym calu (1) Pani Dr Kozielska prowadziła w dzieciństwie zarówno mnie jak i mojego brata,... Mama 4-letniej Zosi Sviatłana - opinia (1) Zaskakująca pozytywnie jakość rozmowy i porady dotyczącej zastosowania... Sviatłana Pediatra, na którym można polegać (1) Nasza córeczka zachorowała, kiedy miała niespełna 6 tygodni. Przy tak małych... Wizyty domowe Lekarz oddany malym pacjentom, przyjazny rodzicom (1) Pani doktor jest niezwykle ciepla osoba i nie pozostaje obojetna na stan... mama Tobiasza Świetny fachowiec. (1) Pani Doktor to lekarz ze wspaniałym podejściem do dziecka. Pełen... Piotr i Ola Lekarz z prawdziwego zdarzenia (1) Pani Doktor to wspaniały człowiek Profesjonalne podejście, cierpliwość,... paweł ort dr Kozielska (1) Bardzo dobry lekarz jednak brakuje tutaj troszeczke wygód zapisy on-line i... matka jakuba LEKARZ JAKICH MAŁO (1) Pani Doktor to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Bardzo profesjonalne podejście... Mama Julii pediatra o jakiej marzy każda matka (1) Gorąco polecam. Pani doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci. Zbadała moje... Gosia Ułanowska Polecamy (1) Wszystkich rodziców dbających o zdrowie swojego dziecka zachęcam do... Ewa i Michal profesjonalny pediatra (1) bardzo profesjonalna wizyta, rozpoznanie ospa i zapalenie oskrzeli, p. doktor... Wioletta