Marek - ocena (1) Zamówiłem drzwi w salonie na ulicy kołobrzeskiej duży wachlarz wyboru.Długi... Marek Eliasz - ocena (1) Pełen pozytyw. Sprawny zakup i całkiem niezły montaż. Eliasz Zuza - ocena (1) Nie znałam się na drzwiach, na takich tematach budowlanych, ale tutaj mi... Zuza
Mirka - ocena (1) Fajny wybór na miejscu w Gdyni. Nawet podobne wzory ale różne firmy, wiec... Mirka Wiśniewski - ocena (1) Zakupiliśmy drzwi. Chcieliśmy białe i mamy białe. Ale nie wiedzieliśmy że... Wiśniewski Barbara. J - ocena (1) Dzień Dobry. Bardzo dziękuję za super montaż obudowy na stare ościeżnice... Barbara. J Klemens - ocena (1) Chyba największy wybór drzwi w trójmieście. I to w jednym miejscu. Można... Klemens Bartek - ocena (1) No nie mam uwag. Zakup po mojej myśli, fajne drzwi, a montaż dobry i na czysto. Bartek Gabi - ocena (1) Dobrze doradzili i jeszcze lepiej zamontowali. Nie znam sie na tych... Gabi Joasia - ocena (1) Firma dobrze doradza, ma fajną ofertę i robią naprawdę niezłą robotę. Joasia Kaczmarek - ocena (1) Montaż i zakup drzwi przebiegł całkiem dobrze. Wybór modeli na miejscu i w... Kaczmarek Kajetan - ocena (1) W jednym miejscu ciekawy wybór w drzwiach. Nie jeden czy dwóch producentów a... Kajetan Jacek - ocena (1) Pełen profesjonalizm, drzwi jak z marzeń. Wszystko zrobione jak powinno. A do... Jacek Kaczmarek - ocena (1) Drzwi KMT kupione w Drawex spełniły moje oczekiwania. Doradztwo w salonie... Kaczmarek Jakub - ocena (1) No jestem zadowolony. W jednym miejscu taki wybór. Nawet nie chodzi o wygląd,... Jakub Szczepan - ocena (1) Sprzedaż z dobrym doradztwem w zakresie wyboru produktu. Szczególnie po... Szczepan Piotrowski - ocena (1) Drzwi to nie prosty wybór. A jak się wejdzie do tego salonu i popatrzy się na... Piotrowski Zuza - ocena (1) Bardzo pomocni przy doborze okien. Dla mnie to rama i szkło, a dla nich to... Zuza Niezadowolony klient - ocena (1) Nie polecam tej firmy. Usługa wykonana niestarannie i z wieloma... Niezadowolony klient BlanKa - ocena (1) Ja to mogę sobie wybrać wygląd drzwi. Ale już wymiar czy parametry to ja się... BlanKa