Re: Dress Code w pracy
Agnieszko,
Twoje zadanie, choć ciekawe to dość karkołomne. Ale mogę Ci powiedzieć szczegółowo jak to wygląda w moim przypadku. Kilka przykładów, szczegółowo, łącznie z nazwami marek. może Ci to jakoś pomoże :) 3 zestawy można sobie przypisać do 3 osób i już masz :)
Praca na stanowisku sekretarki (szefowa lubi dziewczyny w seksownych strojach) :
Sukienka w czarno- biała pepitkę marki Miso (zakupioną w UK), czarne rajstopy den 40, sznurowane, skórzane czarne botki na 7cm obcasie marki Wojas i czarną marynarkę z Reserved. Do tego torba Big Mama firmy Batycki w kolorze bordo, lakierowana. Paznokcie w kolorze bordo pomalowane lakierem marki Astor. :)
Innego dnia na tym samym stanowisku - granatowa spódnica z baskinką marki Stradivarius, różowe wdzianko (marynarka z krótkim rękawem) firma nieznana, czarne rajstopy, biały tshirt z H&M, buty - botki Wojas. Torebka w kolorze brązowym - Edina Ronay.
trzeci dzień - spódnica mini czarna, fason bodycon z Tally Weil, bluzka z baskinką z Zary, czarna; czarne rajstopy den 40, marynarka Orsay beżowa, czółenka Marks and Spencer w lamparcie cętki, torebka skórzana Fossil.
Praca w redakcji: trampki Converse czerwone, czerwona marynarka H&M, dżinsy baggy Zara, biały thirt/ lub/ martensy - cholewka z szarego materiału w kwiecisty motyw, szara marynarka z H&M, spodnie rurki Only, różowy thirt.
Praca w gabinecie stomatologicznym - biały fartuch i białe spodnie - firma produkująca odziez medyczną ;)
Mam nadzieję, że trochę pomogłam i te opisy na coś się przydadzą.
1
0