Drewno w łazience i kuchni

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Chciałabym położyć w kuchni i w łazience drewno na podłodze, ale mam wiele obaw w tym temacie. Czy ktoś z Was zastosował takie rozwiązanie i co o tym sądzi?. Będę wdzięczna za każdą opinię. Pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drewno w łazience i kuchni

ładnie by wygladało ,ale w łaznience ?trochę bym się bała ,że zniszczy się od wody z wanny czy też prysznica..ale napewno ladnie by wygladalo: :)

polecam .jezeli jest to egzotyk.robilem nie jedna lazienke i nie ma reklamacji.jezeli mozna sie polecic prosze o tel.667233829

ja mam elementy drewaniane w łazience + regał. Stolarz wszystko zaimpregnował czymś specjalnie, ale ja wciąż mam stracha i jak mi się nachlapie wodą to zaraz ścieram żeby nie zostały plamy, wszystko ładnie wyglada, ale przyprawia mnie to o wiele nerwów choć do tej pory nic się z tym nie stało złego (mieszkam od lipca)

Dziękuję za informacje :-). Już się martwiłam, że znikąd pomocy.
Okazało się, że koleżanka z pracy właśnie kładzie na podłodze w łazience merbau. Tym samym obudowuje też wannę, no ale żeby mówić jak to się sprawdza, musi upłynąć trochę czasu. Myślę, że zaryzykuję, choć boję się okropnie.

Czy ma Pan jakieś fotki z tych realizacji? Jakie gatunki drewna do tej pory kładł i jaką metodą ? Będę wdzięczna za wszystkie uwagi :-)

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...