Droga Majora Bojana

Jeszcze ze dwa lata temu dochodzily do mnie wiadomosci ze droga Majora Bojana ma zostac wyasfaltowana. Aktualnie nie moge znalezc nigdzie zandej o tym wzmianki, chodzby nawet w planach. Cisza.
Na super bezuzytecznej stronie gminy szemud tez trudno doszukac sie planow rozbudowy drog.
Wiecie cos o tym? Co o tym myslicie?
Zaby dojechac do gdyni trzeba jechac okreznie, a dorga Bojana jest niespelna 3-4 km do wiczlininskiej w gdyni, a dalej na Dąbrowa lub Witomino
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Droga Majora Bojana

bo nasi włodarze z szemudu mają nas głęboko w du...
pamietajmy o tym przy wyborach

Gmina Szemud jest zacofana... ostatnio jeździłem po wiejskich rolniczych po PGRowskich wsiach,są ładniejsze prawie w każdej większej typu Bojano sala Gimnastyczna i ogromne Boiska a u nas?Gmina która sąsiaduję z Trójmiejską metropolią stoi sto lat za murzynami... poprostu masakra!!

Na naszej wspaniałej gminie twierdzą iż wszystkie inwestycje w drogi i chodniki są wstrzymane do czasu ukończenia kanalizacji.
A jak ukończą kanalizację to dopiero zaczną wszędzie robić drogi asfaltowe i chodniczki...

Inne tematy z forum

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...