Droga rowerowa Gdańsk - Żuławy

Tak wygląda kilka km za Gdańskiem w stronę Żuław, Dziewięc Włók.

https://s6.ifotos.pl/img/IMG1645JP_qaehasq.jpg

Lata nic się nie zmienia, pisma, pytania, brak reakcji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w 2019 remontowali troche tu,troche tam -na pytanie czemu niektore miejsca sa pomijane - odsylali do urzedu gminy?

To jest chodnik, jakoś jeszcze w 2018tym zdjęto oznaczenia drogi pieszo/rowerowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie pojedziesz po czymś takim to mandat dostaniesz. Jest? Jest. Masz jechać. Komuna współczesna trwająca kilkanaście lat?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej dostaniesz mandat jak tym pojedziesz bo to chodnik.

Ale kierowcy się otrąbią bo będą myśleć że to droga rowerowa. Jak chodnik? Przecież jest znak c-13. Z tydzień temu widziałem jak demontowali te krzywą kostkę, sądziłem że po to, aby wylać nawierzchnie gładką a oni tylko wygładzili i spowrotem położyli. Przecież za niedługo będzie to samo, i zrobili to na kilkudziesięciometrowym kawałku.

c-13/c16 jest tylko od węzła gdańsk południe, 150 metrów później odwołany c13a/c16a
Już się oduczyli trąbić.

czyli kolejna gdańska patologia
wszak po tu rządzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co ma PO do tego trollu jeden? Przecież napisał, że za Gdańskiem to jest - miejscowość Dziewięć Włók.

Ale w Gdańsku między Brzeźnem a Nowym Portem droga rowerowa jeden wertep- korzenie wysadzają.

Ale zdjęcia to nie mogłeś wstawić ?
W tym momencie to zwykłe pomówienie.

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...