Drogeria Natura

jakie są warunki pracy? tj. wynagrodzenie, świadczenia itd?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drogeria Natura

umowa o pracę, najniższa krajowa i to tyle

Najniższa krajowa a roboty tyyyle, jeżdżenie ciągle po innych sklepach a to na inwentaryzacje a to do pomocy itd. Beznadziejnie mi się tam pracowało nie wspominając już o relacjach między pracownikami.

Dzięki - niestety muszę mieć jakąkolwiek pracę więc jak mnie przyjmą to wezmę ale dobrze wiedzieć na co się piszę :/

Byłam na rozmowie wczoraj i bardzo pozytywnie- kierowniczka bardzo miła, rozmowa także sympatyczna, niestety zarobki bardzo niskie bo faktycznie najniższa krajowa czyli 1100zł po opłaceniu mieszkania, tel, netu, biletu miesięcznego na życie zostaje jakieś 250zł z czego kup proszek, tampony, szampon, mydło, że o jedzeniu nie wspomnę- nie taki kraj chce utrzymywać z podatków! do tego muszę iść do lekarza specjalisty - na ubezpieczenie z pensji idzie 300zł a skorzystam z niego za 2 lata bo taka kolejka do lekarza, mogę oczywiście prywatnie ale wtedy z 250zł zostanie 100zł na 30dni! to nawet nie jest nedza!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...