Drogi serwis.

Temat dostępny też na forum: Emmot
Nie polecam tego serwisu ze względu na panującą tam drożyznę nie tylko na części ale i robociznę.Klient jest traktowany jako zło konieczne,pomijając fakt nieszanowania jego czasu.Po co w takim razie przy zgłoszeniu potrzebują numer telefonu,skoro i tak na miejscu trzeba czekać na odbiór auta.Przy wystawianiu rachunku i tak cena jest inna od tej wcześniej uzgodnionej telefonicznie.Byłem świadkiem wielu niezadowolonych klientów,których opinie w obojętny sposób wpływały na pracę tego warsztatu.Omijajcie ten warsztat z daleka,bo istnieją lepsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drogi serwis.

Dzięki za ostrzeżenie, właśnie miałem do nich jechać, a jaki serwis byś polecił , chodzi mi o Mazdę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam rownież, brak rzetelnosci, klamstwo i naciagactwo. tym sie kieruje ten zaklad. ja juz na pewno nie skorzytsam z ich uslug jak rowniez przekaze swoje spostrzezenia na forum mazdy.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Unikać ten niby "SREWIS"
Naprawdę zdala od nich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam
Ja równiez się naciąłem na ten serwis mimo, że serwisowałem tam samochody wiele lat. Zostawiłem im samochód do przeglądu, przez trzy tygodnie nawet go nie ruszyli, a jak już łaskawie się za niego wzieli to i tak nie zrobili połowy podstawowych rzeczy. W radiu była ich reklama ze sloganem "autoryzowany nie znaczy najlepszy". Ja juz nigdy do nich samochodu nie dam, Oni sa tylko mili i świetni wtedy kiedy kupuje się u nich mazdę, a potem to już maja klienta głęboko w d....
Jednym zdaniem totalne buractwo i słoma z butów. Mam nadzieję, że coraz więcej ludzi będzie omijać ten warsztat z daleka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1