Drogi, woda w Baninie

http://kontakt24.tvn.pl/temat,ulewy-na-pomorzu-zalane-ulice-i-domy,71577.html?grupa=najnowsze

tak wyglądają drogi w Baninie. Jak zwykle nie ma pieniędzy na naprawę drenaży, modernizacje dróg itp.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drogi, woda w Baninie

drogi są do d... buduje się na Wiśniowej i mogę napisać tylko jedno - PORAŻKA! Kilka razy rozwaliłam miskę w aucie jadąc po tych wybojach. Zaproszę chyba któregoś z szanownych urzędników żeby się przejechał Źródlaną, ogrodową czy w końcu Wiśniową, jak mu 4 litery wytrzęsie to może znajdzie trochę zrozumienia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jedz wolniej- zasada nr. 1 a co do dróg to i tak jest lepiej hahahha 10 lat temu to była masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

10 lat temu jezdziłam samochodem terenowym :) inne auto by ugrzęzło,
błoto było takie ,że bez kaloszy nie dało sie wyjść z domu.Ale opowiem co zrobił mój mąż. A mianowicie umówil sie z Panami radnymi.Przywióżł ich do Banina. Jakies 40 m od naszego domu zatrzymał samochód i mówi:
A teraz Panowie wysiadamy.. Hahaha, a na drodze koleiny, błoto prawie do kolan a Panowie radni w garniturach i wypastowanych butach i mówią :
- Pan żartyje?
A mąż odpowiada:
- wcale nie ja tak mam codziennie i nasze dzieci i sąsiedzi.To nasza droga.
I za kilka dni wysypano nam gruz, zasypano koleiny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

debil
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo interesująca wypowiedz, niezwykle zwięzła i co najważniejsze
mówiąca sporo nam nie tylko o adresacie, co o adresującym
wspomniane słowa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

XIX wiek te drogi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki XIX w. ????
Toć to Stalingrad wiosną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi w Baninie sa coraz lepsze;) odkąd mamy nowa Pania sołtys to i pszenna jest bardzo przejezdna;)oby tak dalej Pani Sołtys;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (260 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

Nowy proboszcz (11 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...