Drogo

Robiłem jakiś czas temu tribale i niestety mam go złe wykonanego, cena z kosmosu nie wiem z kad? Myślałem ze jak drogo to będzie super nie polecam tego miłego Pana mówi dużo a robi słabo, umie sie sprzedać komu to on nie robił lecz pewnie nikt już nie wrócił, chwali sie ze zna żużlowców i robi im dziary ale chyba za darmo i karzdy mu w to wierzy, jakość pseudo studia mizerna, higiena optymalna, gość robi szybko aby zarobić kasę.Zastanowcie sie bo to wasze ciało i kasą.Są o niebo lepsze prawdziwe studia i tańsze.Naprawde gość kroi i ma super gadkę wydaje sie spoko a dziarski robi tylko przeciętne za takie pieniądze. Przepraszam cię Maćku ale taka jest prawda, zmień cennik i trochę bardziej sie staraj bo kaleczysz ludzi których wabisz swoim niby doświadczeniem i niby długimi kolejkami.Jak nowy klient to dzwonisz ze raptem coś sie zwolniło aby zacząć, potem już niby kolejka i tak robisz swoich klientów nie w jednym przypadku.wielu ludzi ci zaufalo za twój charakter ale niestety znam już kilka osób co sie nie miło zaskoczyło twoim tatuażem i napewno nie wrócą. Jestem szczery i dlatego napisałem prawdę.ludzie piszcie prawdę bo po co ktoś ma sie wstydzić tatuażu.Macku zmień fach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Hej Miki, dziekuje za opinie.... Niestety nie wiem jaki tatuaz na Tobie wykonałem bo Twoja ksywka nic mi nie mowi?, jestes pierwszą osobą, która nie jest zadowolona w ciagu 14 lat jak zajmuje sie tatuazem. Co to znaczy żle wykonany? zapraszam do osobistego kontaktu, Incognito kazdy moze napisac co tylko chce niekoniecznie pokrywając sie z prawdą. ps. nie chce być uszczypliwy, ale radził bym popracowac nad ortografią ;) Pozdrawiam Maciek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0