Druga młodość - wyjazdy dla seniorów

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Druga młodość - wyjazdy dla seniorów
Firma Druga Młodość oferuje weekendowe wyjazdy dla Seniorów. Wycieczki, które dla Państwa przygotowaliśmy to nie tylko miłe oderwanie się od rzeczywistości połączone z aktywnym wypoczynkiem, ale również MOŻLIWOŚĆ POZNANIA DRUGIEJ POŁOWY.

Zapewniamy:

· dobrą zabawę
· aktywną formę spędzania wolnego czasu (nordic walking)
· warsztaty integracyjne
· treningi pamięci
· zajęcia relaksacji
· transport, zakwaterowanie i wyżywienie
· dancingi, zajęcia ruchowe (aerobik, nauka salsy)
· inne formy rozrywki (bilard, sauna, ogniska, itp.)
· ubezpieczenie

Wyrusz z nami w niezapomnianą podróż! Poznaj nowych, interesujących ludzi! Wypocznij! My zadbamy o Twoje dobre samopoczucie!Oferujemy wyjazdy, które są połączeniem relaksu, zabawy i warsztatów psychologicznych.
Proponujemy weekendowe wyjazdy w najbardziej urokliwe miejsca na Pomorzu!

Zapoznaj się z naszą aktualną ofertą na: www.druga-mlodosc.pl
lub zadzwoń pod numer 600466282, 505602214, 517535445
Masz pytania? Napisz: druga-mlodosc@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajny Pomysł

Sam pomysł mi sie podoba.Zajrzałam na waszą stronę - ale ceny niestety nie są atrakcyjne. Przy dzisiejszych ofertach Grupera - wasze ceny są mało atrakcyjne.

Re: Fajny Pomysł

zgdazam sie ceny bardzo wysokie ale pomysł super

Re: Druga młodość - wyjazdy dla seniorów

Ogólnie pomysł dobry, lecz co kto woli. Moi rodzice by się pewnie na takie coś nie pisali. W tamtym roku woleli wyjechać na Węgry do Sarvar i wygrzewać się w wodach termalnych. Wybrali tę ofertę: http://www.e-spa.pl/info.php?cPath=10&oferta=344 Zadowoleni byli bardzo, gdyż wrócili wypoczęci jak nigdy dotąd.

Re: Druga młodość - wyjazdy dla seniorów

Spa Zalesie Mazury, dokładną ofertę możesz sprawdzić na stronie spa, ja Ci mogę tylko napisać, że moi rodzice wrócili bardzo zadowoleni. Pospacerowali sobie, bardzo podobały im się zajęcia z instruktorem i generalnie wszelkie aktywności, które były w pakiecie.
Moja mama nie mogła sobie odmówić zabiegów i masażu, a mój tata zacwycił się basenem.
Jedzenie smaczne i różnorodne.
Także możesz śmiało swoich rodziców tam wysłac;)