Drugi lub trzeci listopada, wieczór/późny wieczór/kawałek nocy. Miejsce: Cmentarz.

Temat dostępny też na forum: Wspólny wyjazd/impreza
Jako, że wtedy cmentarze wyglądają świetnie, to pytam: kto chętny na wieczorno-nocną eksplorację?
Jaki cel.. no posiedzieć, wypić piwo lub dwa i po prostu patrzeć w świecące się światełka. Potrzebny ktoś, kto wie który wtedy ma najlepszy punkt widokowy, ja ze swojej strony 'znam' tylko Cmentarz Centralny na terenie Parku Jaśkowej Doliny, latem było drzewo blisko do siedzenia.
Cmentarz Żołnierzy Radzieckich jest też ciekawy - jeśli będą światełka, to wtedy nad cmentarzem jest ławka.
No to czekam na chętnych z określeniem preferowanej daty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Drugi lub trzeci listopada, wieczór/późny wieczór/kawałek nocy. Miejsce: Cmentarz.

Ruda89 podaj do siebie emeila
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Drugi lub trzeci listopada, wieczór/późny wieczór/kawałek nocy. Miejsce: Cmentarz.

W sumie podoba mi się ten pomysł :) Ale na cmentarzach tutaj się nie znam, bo nigdy na żadnym nie byłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rat-ka@wp.pl

Kafko, zawsze można wybrać ten, który w bardziej sprzyjającej lokalizacji jest :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można, można. Teraz patrzę na datę i 2.11 jest zlot fanów Depeche Mode, nie wiem czy się nie wybiorę. Więc wtedy jakby cmentarz zrobić 3.11?

Spoko, jak będzie ktos jeszcze chętny to wtedy ustalimy żeby wszystkim pasowało :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a nie lepiej iść na cmentarz i posiedzieć z nimi na ich grobach i się napić razem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie mam nikogo na cmentarzach tutaj a obcy by się mogli pogniewać :P

A bez piwa to już się nie da?:) Rozumiem , że jak idziesz na pogrzeb kogoś z rodziny też zabierasz piwka na drogę wszak to nieodzowny ekwipunek? Tylko pozazdrościć takiego podejścia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No pewnie. Ze 4 kraty browara i bawi się kawałek rodzinki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No tak:) A ,że na każdym pogrzebie jednego mniej to i więcej na łebka wychodzi co?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...