Drugi raz na pierwszy rok - co z indeksem?

Temat dostępny też na forum: Politechnika Gdańska
Studiowałam inżynierię materiałową na FTiMSie, pierwszy semestr zaliczyłam, na drugim przeszłam się na zajęcia raz, niestety sytuacja prywatna zmusiła mnie do rzucenia studiów. Ponownie rekrutowałam się na pierwszy rok i dostałam się na Elektrotechnikę na EiA. Pytanie: czy zmieni mi się numer indeksu? Jeśli tak, będę musiała wyrabiać nową legitkę...
Dopiero niedawno złożyłam rezygnację ze studiów na FTiMSie, bo sami jakoś nie kwapili się, by wypisać mnie z listy studentów. Cały czas jednak, aż do połowy września mieszkałam w akademiku. I o akademik na rok 2015/2016 składałam podanie będąc jeszcze na IM, nie jako pierwszoroczna, przyznali mi pokój i w ogóle, więc pytanie numer dwa: czy będę miała jakiekolwiek problemy kwaterując się do dsu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drugi raz na pierwszy rok - co z indeksem?

Legitke zachowujesz starą. Nr indeksu przyznawany jest raz i obowiązuje cały czas, niezależnie czy zmieniasz kierunek studiów. Myslę, że z akademikiem też nie powinno być problemu, ale zawsze możesz jeszcze do nich zadzwonić i poinformować o zaistniałej sytuacji :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drugi raz na pierwszy rok - co z indeksem?

Z akademikiem ogarnę. Bardzo dziękuję za pomoc, uspokoiłeś/aś mnie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0